sposób na pompe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DZISIAJ wogóle nie miałem motywacji i nie chciało mi się iść na trening , jakoś zmęczony dzisiaj rano byłem i głowa bolała przed treningiem zrobiłem sobie kawę z 4 łyżeczek okopiatych i wrzuciłem do tego 2 tabletki aspiryny jak się ładnie rozpuściło wypiłem całość na raz po 15 min poszłem na trening to normalnie dzisiaj sztange rozwalałem użylnienie bardzo duże wszystko zbite i pobudzenie bardzo duże robiłem trening większymi ciężarami i nie czułem zmęczenia 1 minus jaki był to tak się pociłem jak świnia i dalej się poce i jakoś głodu nie odczuwam myślę że raz na pół roku można sobie zrobić coś takiego hehe
to prawie jak narkotyk
Napisano Ponad rok temu
barto5 Ty to jakiś czubek Jesteś Jak czytam czasem co Ty bierzesz to aż mnie to przerażaDZISIAJ wogóle nie miałem motywacji i nie chciało mi się iść na trening , jakoś zmęczony dzisiaj rano byłem i głowa bolała przed treningiem zrobiłem sobie kawę z 4 łyżeczek okopiatych i wrzuciłem do tego 2 tabletki aspiryny jak się ładnie rozpuściło wypiłem całość na raz po 15 min poszłem na trening to normalnie dzisiaj sztange rozwalałem użylnienie bardzo duże wszystko zbite i pobudzenie bardzo duże robiłem trening większymi ciężarami i nie czułem zmęczenia 1 minus jaki był to tak się pociłem jak świnia i dalej się poce i jakoś głodu nie odczuwam myślę że raz na pół roku można sobie zrobić coś takiego hehe
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
barto5 Ty to jakiś czubek Jesteś Jak czytam czasem co Ty bierzesz to aż mnie to przeraża
hehe ważne że trening super się udał
Napisano Ponad rok temu
hehe ważne że trening super się udał
zrobilem cos takiego tylko ze z 2 łyżek ( balem sie o serduszko ) i z efektow bylem zadowolony - Pompa jak nalezy
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
zrobilem cos takiego tylko ze z 2 łyżek ( balem sie o serduszko ) i z efektow bylem zadowolony - Pompa jak nalezy
ja kiedys bylem tak uzalezniony od kawy ze moglem wypic 5 mocnych parzonych kaw i pojsc spac bez zadnego problemu po 2 puszkach red bulla to ucinalem sobie drzemki po obiedzie... az w koncu przestalem pic kawe, i red-bullo-podobne rzeczy, czlowiek od razu lepiej sie czuje, teraz jedna kawa raz na tydzien i szafy moge przenosic
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się,barto naprawdę jesteś poważnie popierdolonybarto5 Ty to jakiś czubek Jesteś Jak czytam czasem co Ty bierzesz to aż mnie to przeraża
Napisano Ponad rok temu
Omijajcie kibel przez dwa dni i wtedy w dolnych okolicach taka pompa rozrywajaca ze szoooooooooooooooook
Napisano Ponad rok temu
Ja tez mam sposob na pompe.
Omijajcie kibel przez dwa dni i wtedy w dolnych okolicach taka pompa rozrywajaca ze szoooooooooooooooook
hahahah dobre a co do Bartola to mozE TY nową efke albo futro odkryles