tzn co, ty jakis konferansjer jestes?ja bede gadal wtedy wiec mnie nie bedzie
sprawozdania z treningow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestes az tak brutalny - wkoncu po 3 dniach powolii odzyskuje wladze w nodze
Ale tak na serio to chyba wlasnie tak trzeba pokazywac samoobrone jak to robi Moro, bo przeciez na ulicy nikt nie bedzie delikatny 8O
Napisano Ponad rok temu
a wlasnie podpowiedzcie mi , isc dzisiaj na impreze , czy nie ? boje sie , ze jutro nie wstane :wink:
Napisano Ponad rok temu
Moro widze ze sie wzburzyles, ale nie musiales tego powtarzac az dwa razy :wink:
Nie jestes az tak brutalny - wkoncu po 3 dniach powolii odzyskuje wladze w nodze
Ale tak na serio to chyba wlasnie tak trzeba pokazywac samoobrone jak to robi Moro, bo przeciez na ulicy nikt nie bedzie delikatny 8O
ale ja bylem delikatny, dzwignie robilem powoli az do wystapienia bolu- moze powinienem od razu szarpnac i wylamac jej lokiec? no... wtedy posty szczoty mialyby jakies uzasadnienie, a to ze boli... to juz taka specyfika SW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale musze powiedzieć, że treningi przez ciebie prowadzone są bardzo ciekawe, mocno się różnią od zwykłych treningów i to na plus :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja po dzisiejszym ledwo z sali wyszedłem :? Dawno się tak nie zmęczyłem, mieliśmy kosza na rozgrzewke, później w szybkim tempie rozciąganie, techniki nożne, tarcze no i na koniec siła, siła i jeszcze więcej siły 8O Niby zwykły trening ale jeszcze nie doszedłem do siebie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krol umarl , niech zyje krol
- Ponad rok temu
-
ITF, GTF, WKF i inne ?
- Ponad rok temu
-
ITF układy-diagramy
- Ponad rok temu
-
Walka uliczna
- Ponad rok temu
-
filmy
- Ponad rok temu
-
Czy istnieje strategia na wyzszych od siebie???
- Ponad rok temu
-
DOLLYO
- Ponad rok temu
-
Tymczasem :)
- Ponad rok temu
-
pieta czy cala stopa?
- Ponad rok temu
-
POOM