tzn co, ty jakis konferansjer jestes?ja bede gadal wtedy wiec mnie nie bedzie

sprawozdania z treningow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ide fleszami typa strzelac ;D bedziemy w ten sposob ustalac wyniki walki
   ide fleszami typa strzelac ;D bedziemy w ten sposob ustalac wyniki walki   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ale ogolnie to nozki mnie straaaaasznie bola
   ale ogolnie to nozki mnie straaaaasznie bola  

Napisano Ponad rok temu
 . nie chodzilo mi o ZADNE "fochy".chcialam po prostu zwrocic uwage na Twoje zachowanie. nie jestes zbyt delikatny jak pokazujesz samoobrone :wink:
  . nie chodzilo mi o ZADNE "fochy".chcialam po prostu zwrocic uwage na Twoje zachowanie. nie jestes zbyt delikatny jak pokazujesz samoobrone :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestes az tak brutalny - wkoncu po 3 dniach powolii odzyskuje wladze w nodze

Ale tak na serio to chyba wlasnie tak trzeba pokazywac samoobrone jak to robi Moro, bo przeciez na ulicy nikt nie bedzie delikatny 8O
Napisano Ponad rok temu
 czy jak wezme jutro dresy to zostane zlinczowany ? bedzie mi sie lepiej uciekalo
   czy jak wezme jutro dresy to zostane zlinczowany ? bedzie mi sie lepiej uciekalo   

a wlasnie podpowiedzcie mi , isc dzisiaj na impreze , czy nie ? boje sie , ze jutro nie wstane :wink:
Napisano Ponad rok temu
Moro widze ze sie wzburzyles, ale nie musiales tego powtarzac az dwa razy :wink:
Nie jestes az tak brutalny - wkoncu po 3 dniach powolii odzyskuje wladze w nodze
Ale tak na serio to chyba wlasnie tak trzeba pokazywac samoobrone jak to robi Moro, bo przeciez na ulicy nikt nie bedzie delikatny 8O
ale ja bylem delikatny, dzwignie robilem powoli az do wystapienia bolu- moze powinienem od razu szarpnac i wylamac jej lokiec? no... wtedy posty szczoty mialyby jakies uzasadnienie, a to ze boli... to juz taka specyfika SW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 I na pożegnanie zrobiłeś nam taki łagodny trening
  I na pożegnanie zrobiłeś nam taki łagodny trening  Choć i tak jestem cały poobijany limo
  Choć i tak jestem cały poobijany limo Ale musze powiedzieć, że treningi przez ciebie prowadzone są bardzo ciekawe, mocno się różnią od zwykłych treningów i to na plus :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ja po dzisiejszym ledwo z sali wyszedłem :? Dawno się tak nie zmęczyłem, mieliśmy kosza na rozgrzewke, później w szybkim tempie rozciąganie, techniki nożne, tarcze no i na koniec siła, siła i jeszcze więcej siły 8O Niby zwykły trening ale jeszcze nie doszedłem do siebie

Napisano Ponad rok temu

hurrrrraaaaa
   hurrrrraaaaa  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 krol umarl , niech zyje krol krol umarl , niech zyje krol- Ponad rok temu 
- 
			 ITF, GTF, WKF i inne ? ITF, GTF, WKF i inne ?- Ponad rok temu 
- 
			 ITF układy-diagramy ITF układy-diagramy- Ponad rok temu 
- 
			 Walka uliczna Walka uliczna- Ponad rok temu 
- 
			 filmy filmy- Ponad rok temu 
- 
			 Czy istnieje strategia na wyzszych od siebie??? Czy istnieje strategia na wyzszych od siebie???- Ponad rok temu 
- 
			 DOLLYO DOLLYO- Ponad rok temu 
- 
			 Tymczasem :) Tymczasem :)- Ponad rok temu 
- 
			 pieta czy cala stopa? pieta czy cala stopa?- Ponad rok temu 
- 
			 POOM POOM- Ponad rok temu