kluby aikido w Poznaniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Chyba pomyliłes topici z takimi tekstami AIKI......

Jeśli chodzi o klub aikido w Poznaniu to podaje namiary na stronę internetowa....[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ....
A jesli chodzi o wybór to musisz pójść i zobaczyć ...... - jak Ci będzie odpowiadało... to powodzenia .....
 znam tych ludzi....reszte możesz sama sprawdzić...
  znam tych ludzi....reszte możesz sama sprawdzić...  
  Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
to pytaj o Andrzeja Matusiaka lub Grzegorza Koneckiego
obaj są jednymi z najlepszych uczniów Jacka Wysockiego
miałem okazję z nimi potrenować i muszę przyznać , że znają się na rzeczy, a samo trenowanie pod ich okiem to czysta przyjemność
po dalsze info zapraszam na priv
Napisano Ponad rok temu

Chcesz wywołać wojnę aikidoków w Poznaniu?? Co ma oznaczać to pytanie o "najlepszy"?? Wiadomo, że każdy będzie odpowiadał, że "MÓJ".
Ja ze swojej strony mogę podać tylko namiary na "swoje" dojo "Czarny Pas" Sensei'a Michała Górskiego -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeżeli jesteś aktualnie w Poznaniu, to wybierz się po prostu na ul. Poplińskich
Napisano Ponad rok temu

Aiki, jeżeli kiedykolwiek będę szukała męża to nie bój się do Ciebie nie pójdę na pewno..
I wcale nie chcę wywołać wojny wśród aikidoków w Poznaniu, tylko jeszcze we wrześniu przeprowadzam się do Poznania, a bardzo chciałabym dalej trenować aikido..
Dzięki wszystkim za info i NA PEWNO sprawdzę je sobie dokładniej

Napisano Ponad rok temu
powodzenia w cwiczeniu :wink:
Napisano Ponad rok temu
 Ale jeszcze trochę cierpliwości... do Poznania sprowadzam się 26 września... ale jak najszybciej bede chciala wszystko sprawdzic
 Ale jeszcze trochę cierpliwości... do Poznania sprowadzam się 26 września... ale jak najszybciej bede chciala wszystko sprawdzic  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Wiek instruktora Wiek instruktora- Ponad rok temu 
- 
			 KENDO - szkola KENDO - szkola- Ponad rok temu 
- 
			 Musashi Musashi- Ponad rok temu 
- 
			 Kontuzje w AIKIDO Kontuzje w AIKIDO- Ponad rok temu 
- 
			 porada porada- Ponad rok temu 
- 
			 Kiedy zostałeś instruktorem aikido?? Kiedy zostałeś instruktorem aikido??- Ponad rok temu 
- 
			 Czy kiedykolwiek zastosowałaś/eś techniki Aikido poza Dojo? Czy kiedykolwiek zastosowałaś/eś techniki Aikido poza Dojo?- Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego instruktorzy aikido nie cwicza miedzy soba? Dlaczego instruktorzy aikido nie cwicza miedzy soba?- Ponad rok temu 
- 
			 Idealne techniki aikido Idealne techniki aikido- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido dla 44-latka Aikido dla 44-latka- Ponad rok temu