sen
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spróbujcie latać, przechodzić przez ściany, teleportować się
Teraz idzie mi coraz cięzej, szczyt swoich mozliwości w tym klimacie miałem w wieku 10-15 lat.
Ostatnio mam trochę świadomych snów ( najłatwiej rano, gdy sen jest najpłytszy) ale wcześniej przez kilka miechów nawet snów nie pamiętałem.
Więc dziwnie bywa.
PZDR dla śniących
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie pamietam prawie wszystkich moich snow ale kiedy jednak jest odwrotnie to kontroluje je przynajmiej swoje postepowania i zawsze sa strasznie realne :? czy co zle ze mna
Ja bym się nie martwiła. Kontrola snów to wspaniała sprawa, podczas snu "układają" się wszystkie codzienne sprawy, odchodzi złość, odpoczywa się, a kiedy się go kontroluje w pełni możesz latać, biegać, rozmawiać z kim tylko chcesz, możesz robić w tym śnie co Ci się żywnie podoba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vercengetoryx - mocna ciekawostka, ja bym chyba za długo nie pociągnął w ten sposób...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba chodzi o sen polifazowy - masz moze jakies informacje na ten temat??
Napisano Ponad rok temu
Tutaj jest napisane o śnie polifazowym.
Napisano Ponad rok temu
Tylko że nie było wtedy materiałów na ten temat. Teraz są, ale obejrzałem Vanilla Sky i mi szybkoprzeszła ochota na eksperymenty :wink:
Z psychika nie ma żartów, wole losu nie kusić 8)
--------------------------------------
A swoją drogą zastanawialiście się czy przypadkiem przekonanie że kontrolowało się sen nie jest zwykłym oszukańcym snem?
Sposobem którym umysł przez oszustwo luzuje właściciela odprawiającego w te i nazad "czary"
Chodzi o rzecz typu: dziecko chce dostać rower i zaczyna o nim śnić jako o rzeczy wymarzonej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We śnie zastanawiam sie czy śnię. Przykład ->
Znajduję się w swoim pokoju, no i jak to zwykle robie dla nabrania rozpędu do latania otwieram okno i chce skoczyć... i tu zonk. Zastanawiam sie czy to jawa czy sen. Przecież głupio byłoby zginąć skacząc z okna i myśląc że jest to sen . Ale ostatnio znalazłem rozwiązanie tego problemu Mówię sobię " w górę" i jak w swoim pokoju unoszę się pod sufit to odkrywczo przekonuję się że to jest sen
PS Na jawie nigdy jeszcze nie miałem zamiaru skoczyć z okna "dla rozpędu" JESZCZE 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja ciekawość nie zna granic więc mam pytanie. Skoro wiadomo, że brak snu powoduje zaburzenia w funkcjonowaniu organizmu to czy jego nadmiar też jest szkodliwy? Mówię tu o sytuacji gdy próbuje się spać niemal "na siłę"...
Jak ja chciałam spać na siłę to później kiedy wstałam cały dzień kręciło mi się w głowie, i raz się :blus:
Tak zawsze mam jak długo śpię.
Napisano Ponad rok temu
Ogladalem wywiadow z naukowcami prowadzacymi eksperymenty w tej sprawie i stwierdzili, ze grupa kobiet, ktora brala goraca kapiel przed samym spaniem, nie miala zadnych problemow z zasnieciem w porownaniu do grupy kapiacej sie z rana....
Ja zawsze bylem swiecie przekonany, ze to wlasnie zimny prysznic pobudza, bo przeciez goraca kapiel w wannie oslabia organizm i usypia, a nie na odwrot...
pozdro z rana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do snu mam podobny problem, nie zasne przed 24-1, i zeby sie wyspac potrzebuje pospac do 9-10. Jesli wstane powiedzmy o 7, to potem jestem niewyspany. Rozruszam sie, ale w ciagu dnia czesto nie daje rady i musze sie zdrzemnąć
Mnie goraca kąpiel raczej nie pobudza,. Predzej na odwrot, ale niestety nie wystarczy zebym zasnal np nie o 1 a o 23 ;(
a temat o LD mozna zalozyc w knajpie, jak wroci.
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie, odcinek 1.
- Ponad rok temu
-
Duża Zabawa Biegowa
- Ponad rok temu
-
problem z rozciaganiem.