Dlaczego zmieniłeś styl?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. to głupota że z patrzenia sie nie można nauczyć, bo przecież ktoś kiedyś wymyślił jakąś sztukę walki i nikt go nie uczył, no w sumie trwało to wiele pokoleń..... ale podstawy wystarczają by zakapować o co chodzi, ale to już inny tamat więc juz koniec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to rzeczywiście uczyłeś się BJJ. :roll:BJJ uczyłem się dwa lata i najbardziej spodobało mi się kotogari (chyba, taka dźwignia na nadgarstku, nigdy nie skumałem do końca tych wszystkich nazw ) i uwielbiana przeze mnie ukiwaza Ale dla rzucanego jest to jak na ulicę trochę zbyt niebezpieczne, chyba że gościa się jakoś dobrze rzuci, żeby nie leciał całkowicie "przepisowo")
Napisano Ponad rok temu
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Napisano Ponad rok temu
To ty Laetus uważaj, bo niby pójdziesz na to aikido, a jak się zacznie następny rok szkolny, to z grozą odkryjesz, że jesteś na kursie tarota
Napisano Ponad rok temu
no a to juz nie sa zarty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spoko w bjj nie uzywa się nazw japońskich, chyba że w kontekście "a judoka wtedy by zrobił coś takiego, oni to nazywają tak ...".Ja tam ćwiczyłem jakiś czas ze świadomością, że ćwiczę Ju-jitsu, nie wiedziałem nic o żadnym brazylijskim aż w końcu ktoś mi powiedział chyba... Ale wolałem napisać oba na wszelki wypadek Do tej pory mówię ju-jitsu dla wygody, nie chce mi się brazylijskiego wpychać i może też stąd mi się wzięło, że w końcu ostatecznie nie wiedziałem
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Z tego wnioskuję że uczyłeś się jj. No ale jak to ktoś napisał, ważne że coś ćwiczyłeś.
Napisano Ponad rok temu
"Pod koniec wojny w Dreźnie zorientowałem się, że jestem w Waffen SS" (G. Grass)
To ty Laetus uważaj, bo niby pójdziesz na to aikido, a jak się zacznie następny rok szkolny, to z grozą odkryjesz, że jesteś na kursie tarota
Hehehe, kto wie Potem bym gadał o "brunetach wieczorową porą"
A wogóle, to już słyszałem dwa odrębne zdania tutaj na temat tego coćiwczyłem No ale cóż, pozwólcie, że to tak skwituję: "Ale to już było... Znikło gdzieś za nami" :wink:
Napisano Ponad rok temu
lub proponują taką zmianę. Myśle że dobry karateka nie chciałby już zamieniać na nic
Napisano Ponad rok temu
"Ale to już było... Znikło gdzieś za nami"
A właśnie, nie powinno być "zniknęło"? :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Duszenia ... tak, ale co potem ?
- Ponad rok temu
-
Czemu uczymy ludzi bić innych?
- Ponad rok temu
-
Obserwacje przyrody