Bójka z dresiarą
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Bojki kobiet- PARANOJA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Święta racja : kobiety od garów odeszły i adrenalina zaczęła im pasować,
kto nie wierzy niech pozna moją żonę.
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi mi o kobiety ktore trenuja, sa instruktorkami, kochaja SW. Bojki kobiet, jak i facetow, np. na baletach to dla mnie dno.Bojki kobiet- PARANOJA
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Po kolei: jesli zaczepila by mnie jakas kobieta z ktora sie kloce/mam konflikt
to bym ja za przeproszeniem olala.
Jesli rzucialby sie na mnie z lapami to bym sie probowala bronic, jakby jej nie byblo dosyc no coz... czasami nie da sie innaczej.
Wyzej opisane zachowanie dotyczy sytuacji kiedy jestem sama.
Z facetem hmm... no zle bym sie czula jakby nie zareagowal, jakby ktos mnie zaczepial.
Moze to glupie, ale jakby ktos mial waty do mojej polowki to tak jakby mial do mnie - tez by mial ze mna na pienku.
Napisano Ponad rok temu
(...)
Wyzej opisane zachowanie dotyczy sytuacji kiedy jestem sama.
Z facetem hmm...
(...)
[quote]
Dokladnie moja droga, z facetem . Co sie akuratnie do sytuacji przedstawionej w tym topicu nie tyczy
Reszte Twojej wypowiedzi popieram na calej lini.
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Boks .. arena gdzie zawodniczki pokazuja co potrafia - zupelnie cos innego.
Po pierwsze kobieta przedstawiona Gilmura to jakas dziwna byla chojraczka bez pomyslunku nad tym co robi .. no chyba , ze to tez jakas dreso-podobna to mozna bylo darowac braku mozgu.
Przykro mi .. ale gdyby moja zona - kobieta chciala zrobic cos takiego to bym na sile odciagnal i wyperswadowal skutki bojki ... a jakby dresiara rzucila sie z lapami to poszlo by na blok albo duszenie.
Kobiety bija sie nachalnie ... po pijaku sa bardziej oblakane niz faceci ... wystarczy troche postac na bramce i wszystko jasne,.
Napisano Ponad rok temu
3mbriOn, masz niezwykłą łatwość ferowania wyroków. To znaczy niezwykłą u osób dojrzałych. Proponuję ponowną lekturę mojego tekstu przed kolejnym wyrokiem. Mnie nie rajcują "bójki" kobiet, psów, bokserów, ślimaków, modliszek ani nikogo. Nie podoba mi się, że ci sami ludzie śliniący się na myśl o "bójce" jednego znanego Jasia z innym, albo i nieznanego (często piszą o sobie), wyją ze zgrozy, gdy to samo robią kobiety (nie ich kobiety). A gdybyśmy zamiast "kobiety" i "mężczyźni" przy omawianiu zjawisk społecznych używali określenia "ludzie"? A mnie walczące kobiety mniej brzydzą od walczących psów. A na tym forum już się spotykałem z zachwytami i tekstami o "puszczaniu" psów. Hm, ja wolę widzieć "puszczane" kobiety, choć się z tym ideologicznie również nie zgadzam. Bójek kobiet na ulicy nie widziałem, ale skoro bójki facetów mi nie leżą, to bójki kobiet też nie będą. Więc bądź łaskaw nie czytać pomiędzy wierszami.
He he-wybacz ale pozwole sobie posluzyc sie cycatem. "Proponuję ponowną lekturę mojego tekstu przed kolejnym wyrokiem", bo smiem twierdzic ze to nie ja czytam pomiedzy wierszami. Zreszta, co bede polemizowal z czlowiekiem ktory dla poparcia swojego stanowiska wzgledem kobiecych bojek przytacza psie walki. Zastanow sie facet co mowisz, ja swojego zdania nie zmienie ani o tlukacych sie z nijakich powodow kobiet, ani o kolesiach (ta) dla ktorych takie zachowanie jest calkowicie normalne.
bez pozdrowien
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gilmur, pozwoliłeś dziewczynie zeby się biła,a ty podziwiałeś efekty.
Stary a jak by się jej coś stało ? Lepiej zastanow się trochę nad głupotą jaką zrobiłeś.
Pozdrawiam
Gumiś
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakby natomiast jakie zwierze zaatakowało moją żonę, kobietę czy tam inne określenie, wyprułbym flaki, zkopał, zabił, zadusił, połamał stawy i kości. Musiałbym leżeć sztywny, żeby nic nie zrobić.
Do autora pierwszego postu - żenujace. Kup sobie lepiej psa, chociaż i na to stworzenie nie zasługujesz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moja dziewczyna jak widzi ze ja sie chce bic albo cos to odrazu mi chalo robi ze obiecalem jej ,ze bys my poszli stad itd a po za tym mowi mi ze moze na mnie plegac i sie czuje bezpieczie ze mna wiec napewno nie wyposcil bym mojej laski na walke nawet jak by tego sama chciala (chodz watpie w to )
pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kędy uciec !!!
- Ponad rok temu
-
Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie
- Ponad rok temu
-
Lowkick.
- Ponad rok temu
-
iii.... z baśki!!!
- Ponad rok temu
-
uderz no uderz!
- Ponad rok temu
-
Pociąg
- Ponad rok temu
-
czy są halscy w policji?
- Ponad rok temu
-
pytanie do psiarzy
- Ponad rok temu
-
Dosiadanie przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Przegrane i Zwyciestwa w ulicznych potyczkach...
- Ponad rok temu