dziekawe ze od mojej Chinskiej Krolewny to nie uslyszalem ani razu!!!!! jest wrecz ze mnie dumna i potrafi przylazic na treningi zeby tylko na mnie patrzec jak cwicze i pot ocierac z czola
Powiem,ze bylam na wielu roznych treningach,nie chodzi tutaj jedynie o MA ale ogolnie,tylko po to by poznac,zobaczyc, zrozumiec co dana osoba w tym widzi na czym polega dana dyscyplina itd. przez to idzie lepiej poznac osobe...
Rzeczywiście smutne jest to, że gdzie się nie obejrzę związki oparte są na tym, że ktoś MUSI rządzić. Jednak kobiety są o wiele bardziej elastyczne w tych sprawach.
Uwazasz,ze moga istniec zwiazki gdzie o wszystkim beda decydowac obie strony wspolnie
dlaczego kobiety sa bardziej "elastyczne" tego nas ucza od dziecka ze z mezczyzna moza sie klucic ale trzeba sie im takze podpozadkowac jezeli mezczyzna da wolna wole to robic jak sie chce ale jezeli powie,zmusi to robic co on chce...taki przyklad jest nam wpajany
kolega co z nimi przyjechal powiedzial krotko: "zapomniales, ze tak sie kurwa nasze panny zachowuja na codzien, za dobrze ci sie tu zyje koles..."
sa rozne kobiety i to nie zalezy od miejsca zamieszkania ani narodowosci wazne jest to aby przebywac wsrod ludzi ktorzy maja tobie pasowac charakterem.
Nie podoba mi sie jedynie ze swoja postawa nie dopuszczasz mysli ze moga byc kobiety calkowicie inne od tych ktore znales i w pewnien sposob czuje sie ponizona przez twoje slowa...nie wiem czy ja oby nie jestem jakims wynaturzeniem a znam kilka naprawde uroczych i milych kobiet ktore tez nie maja problemow jakie opisujesz..
I jako prawdziwy fajter - zboczeniec lubie, jak na tych nogach jest trochę mięska które gra pod skórą przy każdym kroku...
A co do tego mieska to tez zalezy od jego konsystencji
no i doczekalysmy sie nawet tutaj nazwane zostalysmy mieskiem dobrze ze nie uzyto okreslen typowo Hip Hopowskich a mianowicie "glupie dupy"