szmaty bjj
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej a propos kimona Manto Evolution 2.0. Polecam naszą recenzję.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Testowane były przez ok. 2 tygodnie i co prawda nie mam do nich specjalnych zastrzeżeń, jednak mam wrażenie,
zartujecie sobie?
Napisano Ponad rok temu
Trochę się sprało(odczuwalnie) ale generalnie bardzo fajna szmatka i nie jest w żadnym wypadku mocno workowata jak te tańsze modele Fuji. Dla mnie jest glanc. W zasadzie to bardziej workowata jest Atama Mundial.
Napisano Ponad rok temu
Nie mam nic do kimon Manto bo ich jakos nie mialem okazji kupic i sprawdzic ale po 2 tyg uzytkowania mozna stwierdzic chyba tyle ze zaden szew sie nie rozprul i ze sie po kilku pierwszych praniach nie skurczylo o 20 cm :wink: I to chyba wszystko jesli chodzi o jakosc wykonania czyli jedna z najwazniejszych cech. Stad moje zdziwko ze wydajecie opinie o kimonie po tak krotkim czasie. Uczciwie byloby napisac opinie po 3 m-cach intensywnego wykorzystywania.maca: co masz na myśli?
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Tobą, że im dłuższe testy tym lepiej. Ale komfort noszenia, zachowanie po praniu, zachowanie po kilku mocnych treningach i jakość wykonania da się spokojnie ocenić po 2 tygodniach. Wytrzymałości nie do końca, dlatego w recenzji poprosiłem o opinie kogoś kto ma to kimono dłużej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś wczesniej wspomniał, że mu po 2 miesiacach czy tygodniach poszło gi Atama Mundial. Poszło w sensie , ze się rozwaliło???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zauwazylem ze kimonka do bjj sa w rozmiarowkach pod wzrost, a jak z waga?
Poniewaz maja one byc dosc dopasowane to co mam zakupic
mam 177cm i 98kg ?
Napisano Ponad rok temu
na ciebie lepsze byłyby kimona obszerne (atama single lub gold, renzo gracie kimonos itd, chyba też isami), a nie typowo "brazylijskiego", zwartego kroju, jak np korale, atamy mundial.
Napisano Ponad rok temu
no, tylko ze on musi koszulke nosic zeby mu cyce nie wypadly - ja tak nie lubie :-)Roy Nelson znalazl cos dla siebie to Ty tez dasz rade
Dzieki maqus - porozgladam sie za tym co napisales :-)
jest gdzies w Polsce taki sklep zeby mozna bylo wejsc i przymierzyc te ciuchy? zeby jakis wybor byl solidny?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Manto moim zdaniem jest dla długich wysokich kolesi
mam też troię A2 i jest mniejsza i bardziej dopasowana
jesli twoja waga to ne kwestia brzucha to A2 Manto będzie za wąskie, a A 3 będzie miało za długie ekawy i przede wszystkim nogawki
na twoim miejscu kupilbym cos co jest obszerne w kroju- pomusl jeszcze o judodze Dax Tori Gold
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zdjęcia z panams
- Ponad rok temu
-
o taka mala prowokacja, czyli co myslicie
- Ponad rok temu
-
Czy to prawda że bjj....?
- Ponad rok temu