szmaty bjj
Napisano Ponad rok temu
Ceny na dzisiaj za gi to:
- Nova go (to najbardziej budżetowe) - 260 zł
- Zero Midas - 399 zł
- Zero G czarne 370 zł
- Zero G białe 350 zł
- Estilo (najcięższe i najgrubsze) białe 390 zł
- Estilo niebieskie, czarne, navy 410 zł
Wszystkie ceny brutto z przesyłka z UK.
Jeśli ktoś jest zainteresowany już, zanim ruszy sklep, to poproszę o informacje na maila: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Michał Kiczela
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
za to jak pięknie nówki się drą na strzępy. widok warty tej kasy!Lucky Gi - pierońsko drogie. Ponad 200 dolarów. Brrr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mile widziana także opinia na temat gi od Ground Game, jeżeli jakiś posiadacz przeprowadził już długotrwałe testy
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja od dwóch lat mam koszulke (t-shirt) manto i przez dwa lata użytku nic w niej sie nie zniszczyło - kolor jak nowy i materiał super tyle ze albo wskoczyła sie w praniu albo TOSZI SIE POWIEKSZYŁ
oprócz koszulki mam inne ciuchy manto i jestem zadowolony z tej marki
polecam firmę MANTO
Napisano Ponad rok temu
P.S. Nie żebym odradzał, nie korzystam więc się nie wypowiadam co do jakości.
Napisano Ponad rok temu
Ja natomiast polecam C2F jeśli nie chcesz wydać dużo hajsu na najlepszy sprzęt typu ATAMA, KEIKO czy KORAL. 350 zł za solidną plecionkę to wg mnie spoko cena. Sam używam, ale nieco krótko.
A dwa c2f to POLSKA FIRMA i warto wspierać naszych
Napisano Ponad rok temu
i co z tego, że firma polska itepe jeśli nadal mają tak kiepskie wyroby jak jakieś 3 lata temu?
ja natomiast mam pytanie o wagę kimon ground game double weave, fuji single i fuji kassen. na stronach importerów raczej nie ma na ten temat żadnych danych
Napisano Ponad rok temu
Co do Select -mam ten model Gi Manto i jestem zadowolony. Dobrze wykonane, fajna plecionka, świetne spodnie, ale... według mnie ma dość dziwny krój, tzn wydawało mi się cholernie długie, spodnie i rękawy dobre, a długość bluzy jakaś taka przydługawa -czułem się jak w sukience. Dałem do skrócenia i jest ok ;-) Zobacz:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Poza tym dosyć szybko się brudzi, koledzy z klubu mają białe Gi innych firm i w porównaniu Select słabo wypada, więc jeśli ma to być Twoja jedyna szmata, a trenujesz więcej niż 2-3x w tyg to nie polecam. Ogólnie jak za tę cenę bardzo dobre Gi. Gdybym miał wydać prawie cztery stówy na Fuji to wolałbym zakupić czarne Manto (chyba nie ma takich wad co to opisane powyżej).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stary model manto - elegancko sie trzyma, świetny krój
nowy model manto evolution - srednie nie lubie sie w nim kulac spodnie workowate
i nowy model c2f- swietnie uszyte, typowy krój pod bjj polecam po wypraniu rozmiar XL uszyty szpeszjal for me
185cm /85 kg
Napisano Ponad rok temu
Mi summer sie sprało i średnio mi leży. Jak narazie zakochałem się w Atamie Mundial, jest boskie i lekkieJa mam fuji summer i jest to moje kimono no.2 zaraz po koralu classic, mógłbym być w nim pochowany
Napisano Ponad rok temu
Teraz mam też nowego pitbulla zobaczymy jak on będzie się sprawiał.
Na razie jedyne co mogę o nim powiedzieć to to że jest cięższe od mundiala, i materiał w środku kimona mi jakoś nie pasuje więc muszę ćwiczyć w rashu, ale poza tym drugim mankamentem jest na prawdę spoko.
Napisano Ponad rok temu
A3, na 183cm i 95kg, moglyby spodnie byc troche dluzsze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ty ostatnio widziałeś w Polsce Korala i to jeszcze za 450 PLN?350 za C2F to za wysoka cena moim zdaniem, tym bardziej, że za 360zł można kupić Troię lub dołożyć do 450zł i sprawić sobie Korala Classic.
Rok temu owszem, Przemo Gnat miał kilka sztuk na allegro i to wszystko. Jedyny chyba sklep w Polsce z zagranicznymi gi (mmamaniak.pl) odpisał mi, że nie planują w najbliższym czasie sprowadzać Korali. Pomijam już aktualność ceny: w USA od ~170$ a w UK ~120£. Sam poluję na czarną odmianę classica ale przy tej cenie (+ wysyłka) to chyba sobie na razie daruję...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zdjęcia z panams
- Ponad rok temu
-
o taka mala prowokacja, czyli co myslicie
- Ponad rok temu
-
Czy to prawda że bjj....?
- Ponad rok temu