Witam
To Mr Smail
Przeprosiny przyjete.....
życze duzo zdrówka dziecko , mało płaczonka i krzyczonka..... i dużo snu.....
Co do nawiazań- to była mała dygresja.....a każdy ma chyba prawo do takich dygresyjek... i każdy je tez robi na forum...z tego co widze ...jest to forma wyrażenia własnego zdania i Tobie tez się zdarza wtrącać własne zdanie w rozmowy, z ktorymi nie wszyscy sie zgadzaja, z którymi polemizuja, o które maja do Ciebie pretensje, które innych denerwują, następuje wymiana argumentów......tak chyba działa forum....Ty także nie musisz się zgadzać z moimi poglądami (i pewnie tak jest-co jest całkiem słuszne gdyż kazdy człowiek myślący je ma....- że masz swoje zdanie i niekoniecznie musisz sie zgadzac z moim zdaniem...- i pewnie tak jest
) ale ja takze je mam i własnie je wyrazam... a że wywołałem takie nerwy?? cóż czasami czytaja niektóre posty takze mnie krew zalewa... czy wzbudzaja salwy smiechu....ale niekoniecznie są to te które Ciebie denerwują... a nasza reakcja na te same posty moze być (i pewnie jest) krancowo różna...
A nawiazanie ne są dla mnie "oszczerczymi wypowiedziami" tylko wyrazają moje zdanie na temat "mistrzostwa"- odsyłam do mojej wypowiedzi w temacie "Syndrom czarnego pasa" z która niekoniecznie musisz sie zgadzac, ale do tego aby miec własne zdanie na ten temat i je wyrazać mam prawo (podobnie jak ty wyrazasz swoje zdanie na ten temat...) i nie cofam tej mojej dygresji, uważajac ja za forme wyrazenia własnego zdania i w pełni się z nia identyfikuje....a jeśli sie to Tobie nie podoba...trudno...
ufff jedno zdanie a tyyyyle wyjasnień...
oki...nie bede wiecej marudził i zrzędził...... przynajmniej na temat
Pozdrawiam serdecznie...
Do następnego....