male pomieszczenia
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem, ze niektore systemy nauczaja walki na malych przestrzeniach. Rozumiem, ze chodzi tu raczej o taktyke, bo techniki to wiadomo: zwarcie + krotki dystans. Moje pyatnie brzmi, jak wyglada taktyka walki w malych pomieszczeniach oraz na czym ona polega, czy ktos sie tym zajmuje + jak wyglada trening tego typu (jak wygladaja sparinigi?).
Pozdrawiam
Trzmasz sie scian
i zapoznajesz ze sciana przeciwnika.
Sciana wowczas to twoj przyjaciel.
A mowia ze glowa muru nie przebijesz :roll:
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem, ze niektore systemy nauczaja walki na malych przestrzeniach. Rozumiem, ze chodzi tu raczej o taktyke, bo techniki to wiadomo: zwarcie + krotki dystans. Moje pyatnie brzmi, jak wyglada taktyka walki w malych pomieszczeniach oraz na czym ona polega, czy ktos sie tym zajmuje + jak wyglada trening tego typu (jak wygladaja sparinigi?).
Pozdrawiam
Nie mialem treningu z walk CQB, mielismy tylko jeden element wspomniany - najwazniejsze jest kontrolowanie przeciwnika, w jakims trzymaniu i lutowanie bo wtedy wiesz gdzie glowa a gdzie nogi.
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
sam szkole chłopaków na CQB/MOUT/FIBUA. ale w wydaniu policyjno wojskowym. Walkawręcz tam jest, ale ogranicza sie do metod inerwencyjnych. reszta jest zbedna.
Napisano Ponad rok temu
-nie ukrywam ,ze milo przeczytac prawdziwie rzeczowy post!jo,
sam szkole chłopaków na CQB/MOUT/FIBUA. ale w wydaniu policyjno wojskowym. Walkawręcz tam jest, ale ogranicza sie do metod inerwencyjnych. reszta jest zbedna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
my ostatnio mielismy QCB na treningu jak sala gimnastyczna byla zajeta bo miala byc jakas wystawa ptakow i sie bali ze im jakies ptactwo chyba zajebiemy...
Napisano Ponad rok temu
sami masochiści?!Ładny trening!
nie no żartuje..fajnie że macie takie treningi..u mnie w sekcji są raz na pół roku... :?
Napisano Ponad rok temu
jak juz napisalem ,ze to dla mnie rzeczowy post bez podtekstow-nie ukrywam ,ze milo przeczytac prawdziwie rzeczowy post!jo,
Napisano Ponad rok temu
to mi sie coś pomerdało, sorry;)
zła interpretacja :-)
Napisano Ponad rok temu
Gosc jakies dwa tygodnie temu pozbyl sie gipsu na nodze i zaczyna wracac do formy. Po tym jak na egzaminach Adamczyk zwrocil uwage na niedociagniecia w systemie treningowym idzie ku bardzo dobremu. Tylko szkoda, ze zostaly jeszcze dwa treningi przed wakacjami ;-)
Napisano Ponad rok temu
SPOX! Milo czytac posty specjalistya, luz :-)
to mi sie coś pomerdało, sorry;)
zła interpretacja :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
grzeczni chopcy z US Army
- Ponad rok temu
-
Systemy Combat w Polsce
- Ponad rok temu
-
KM - teoria i praktyka
- Ponad rok temu
-
Wejscie w nogi vs. Sistema (WAR czytasz?)
- Ponad rok temu
-
Walka z wykorzystaniem otoczenia.
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Trojmiescie
- Ponad rok temu
-
Pytanko........
- Ponad rok temu
-
Przekrojówka