male pomieszczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozna powiedziec ze pasjonat.
MI stronka wchodzi bez pierdniecia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą na tej stronce nie znajdziesz nic innego oprócz kupy pijackich fotek :-) i pare bezużytecznych tekstów o mundurach
Napisano Ponad rok temu
a propos pijactwa....ech kiedy ja ostatni raz pilem pifko?!ech......
Napisano Ponad rok temu
No własnie kapralu . Ja też byłem na twojej stronce i powiem Ci że odniosłem wrażenie że podobają Ci się chłopcy w mundurkach.... już sam nie wiem co o Tobie myśleć....... A do Gdyni przyjeżdżaj może sie nie opalisz ale innych wrażeń nie zabraknie..... (upssss to czemu ja uciekam nad jeziora :roll: ).pozdro.hmmm, dziwne doprawdy.
Zresztą na tej stronce nie znajdziesz nic innego oprócz kupy pijackich fotek :-) i pare bezużytecznych tekstów o mundurach
Napisano Ponad rok temu
nie no kapral chyba nie ejst z tych no...innych...No własnie kapralu . Ja też byłem na twojej stronce i powiem Ci że odniosłem wrażenie że podobają Ci się chłopcy w mundurkach.... już sam nie wiem co o Tobie myśleć....... A do Gdyni przyjeżdżaj może sie nie opalisz ale innych wrażeń nie zabraknie..... (upssss to czemu ja uciekam nad jeziora :roll: ).pozdro.hmmm, dziwne doprawdy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
grzeczni chopcy z US Army
- Ponad rok temu
-
Systemy Combat w Polsce
- Ponad rok temu
-
KM - teoria i praktyka
- Ponad rok temu
-
Wejscie w nogi vs. Sistema (WAR czytasz?)
- Ponad rok temu
-
Walka z wykorzystaniem otoczenia.
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Trojmiescie
- Ponad rok temu
-
Pytanko........
- Ponad rok temu
-
Przekrojówka