czy w waszych dojo mozna nosic kolczyki ?
Napisano Ponad rok temu
A jak jest u was ?
Ps. Zwraca sie tylko szczegolna uwage na lancuszki, pierscionki itd. ,ale chyba nikt o zdrowych zmyslach nie zostawi takich ozdobek na trening, chyba ze zapomni zdjac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie ostatnio zamiast ćwiczyć irimi nage, to szukaliśmy
"śrubki" od takiego malutkiego :roll: kolczyka.
Sczerze mowiąc to mi nawet do głowy nie przyszło, że ktoś mógłby
kolczyki na trening założyć przestraszony przecież to się może skończyć przekłuwaniem nowej dziurki w uchu, bo dotychczasowa się przy jakiejś zamaszystej technice znacznie "rozkalibruje" i dupa
Tak mi sie w każdym razie wydaje, choć nigdy w życiu nie nosiłem kolczyków, więc może nie mam racji :nie:
Marcin
Napisano Ponad rok temu
hmm we wszystkich no wiec jak jest u Ciebie Szczepan
wszyskich ? rotlf Byla u nas taka dziewczyna co nosila kolczyki wszedzie. Na treningi zdejmowala te z uszu i twarzy. Nie mam pojecia co robila z cala reszta - musze zapytac sie dziewczyn z dojo W kazdym razie nigdy nie skarzyla sie, widac to jej nie przeszkadzalo. Ale faktycznie, czasem przyjezdzaja rozni ludzie z koczykami w uszach czy cos, ale po jakims czasie sami zdejmuja, bo u nas jest duzo kontaktu przy rzutach i chyba ich to boli. Od nas z dojo jakos nikt nie nosi takiego sprzetu.
Napisano Ponad rok temu
A te na języku? A ładnie to tak pokazywać język sensei'owi?u mnie nie wolno. nigdzie.
PERUN
Napisano Ponad rok temu
jak trener zobaczy to wywali.
Napisano Ponad rok temu
sensei, trener... heh... myślałem, że jestem na forum aikido... zasugerowałem się przedmówcaminie sensjowi. jak trener....
Pozdrawiam
PERUN
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze nie wolno, i w pelni sie z tym zgadzam, "zaltwic sie" przez takie zaniedbanie to podwojna kiszka ja bym nie wytrzymal psychicznie, ciagle bym to sobie wypominal ....moze dlatego moje dziorki juz zarosly :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy nie powinno być problemów.
Napisano Ponad rok temu
Na Mundialu tak robili, toto i pewnie skuteczneJeżeli ktoś już musi je nosić to najlepiej żeby nic się nie stało obkleić dolną część ucha(miejsce gdzie znajduje się kolczyk)plastrem .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem - gwiazdka jest wprawdzie ostrzejsza, ale mniejsza, przez co nie wbije się tak głębokoMrSzalabab napisał : ".. z krzyżykiem w dodatku". A co, uważasz że z gwiazdką byłyby bezpieczniejsze?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Normalny? Nie - psychiczny Taki zwykły metalowy krzyżyk - symbol wiary chrześcijańskiej A piotrowski to jaki, bo nie kojarzę?a krzyżyk noramlny czy "piotrowski"?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Iaido i dobywanie miecza
- Ponad rok temu
-
jak postrzegane jest bjj?
- Ponad rok temu
-
Sumoka czy sumita?
- Ponad rok temu
-
okulary a MA
- Ponad rok temu
-
ninjitsu
- Ponad rok temu
-
Początki naszych treningów
- Ponad rok temu
-
Egzaminy na stopnie mistrzowskie - otwarte czy nie?
- Ponad rok temu
-
Wspomaganie a egzaminy (kwestia etyczna).
- Ponad rok temu
-
Praca zawodowa i nauczanie MA
- Ponad rok temu
-
Imprezki i trenigi:))
- Ponad rok temu