Pechowe złamanie
Napisano Ponad rok temu
Ps. Sory za brak znaków polskich , zrezygnowałem z nich na poczatku z wiadomych przyczyn.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tydzień temu doznałem urazu lewej ręki. Spuchła i bolała.Od razu pojechałem na izbe przyjęć. Tam mi ją przeswietlili. Dyżurny lekarz powiedział że prawdopodobnie jest to złamanie i kazał
Pozdrawiam
Widzisz Kadet, mnie właśnie spotkało coś podobnego. Trzy dni temu szedłem sobie boso po pokoju i walnąłem stopą w nogę od łóżka. Palec odgiął się na 45 stopni od reszty i tak już został. limo Czyli ja przynajmniej wiedziałem na pewno że jest to złamanie. Na Izbie Przyjęć nie chcieli tego nastawiać i odesłali mnie do Kliniki Chirurgii. Tam chirurg po prostu złapał ten palec i naciągnął. Bez znieczulenia, no bo po co? :wink:
Całą stopę za kostkę zamurowano mi w gips. Mam teraz utrudnione chodzenie i spędzam sporo czasu w Internecie :pisze:
NIe wiem jak długo będzie trwało zrastanie się tej kostki, ale ja powoli zaczynam mieć dosyć tego "buta" na mojej nodze i nie wiem jak długo z nim wytrzymam.
w pełni Ci współczuje kontuzji, dziwię się, że od razu Cię nie zagipsowano. Mam nadzieję, że nasze złamania nie utrudnią nam w przyszłości treningów.
Pozdrawiam
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Tyle, że mnie złamana ręka następnego dnia nie bolała wogóle....
Ale generalnie nie powinieneś się martwić... Jak za dużo będziesz myślał o dolegliwościach pourazowych to bądź pewien że wystąpią!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ćwiczenia i dieta
- Ponad rok temu
-
Egzamin na 1000 metrów - jak się przygotować.
- Ponad rok temu
-
Trening siłowy i kondycyjny
- Ponad rok temu
-
Silownia w MA
- Ponad rok temu
-
Wybity palec
- Ponad rok temu
-
Brakuje mi...