okulary a MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A walczysz ekstremalnie, tzn. sztyl od kilofa, zamiast miecza, sprzet na sobie i naparzasz sie na chama , zero techniki , tylko czysta ,brutalna, zwierzęca siła?
A tak na margniesie, ludzie w sredniowieczu jak nie widzieli dobrze, to szybko gineli, tzw. naturalna selekcja, a nie co teraz , okulary czy kontakty ,i czlowiek żyje sobie dłużej;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaś kontaktów również za długo nie mogę nosić, bo mam zespół suchego oka i po prostu pod żelem ze szkiełek jest za sucho (oj piecze!).
Napisano Ponad rok temu
nalezy pamietac ze noszenie ich codziennie przez wiecej niz okolo 8-10 godzin dzinnie po jakims czasie doprowadzi do zniszczenia rogówki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewne problemy są z przyzwyczajeniem oka do nowych okularów. Szczególnie, gdy mają inną ilość dioptrii niż poprzednie. Ale po paru dniach oko się przyzwyczaja.ale mi chodzi jak np wchodzicie po schodach i nagle jak popatrzycie pod nogi to nie mozecie np na stopien natrafic macie cos takiego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A z tym nawykiem, o którym pisał Słoniak-to też go mam . Jak nosiłem kontakty, to często dodatkowo poprawiałem okularki, które sobie leżały schowane na biurku... Cóż taka dola idola...
Napisano Ponad rok temu
co do tych cwiczen to czytalam gdzies o nich ze przynosza efekty ale mnie to zbytnio nie dotyczylo wiec musisz sam poszukac..
Napisano Ponad rok temu
Żartowałem!
Ale okulary noszę. I reszta też prawda. :peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ninjitsu
- Ponad rok temu
-
Początki naszych treningów
- Ponad rok temu
-
Egzaminy na stopnie mistrzowskie - otwarte czy nie?
- Ponad rok temu
-
Wspomaganie a egzaminy (kwestia etyczna).
- Ponad rok temu
-
Praca zawodowa i nauczanie MA
- Ponad rok temu
-
Imprezki i trenigi:))
- Ponad rok temu
-
Ćwiczyć timing czy nie?
- Ponad rok temu
-
Reklamy na ubraniach treningowych