Wejscie w nogi vs. Sistema (WAR czytasz?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
panowie K****A do rzeczy z tego co pisal Syrin jego przyjaciel jedzie w Rosji pod koniec wrzesnia a rwracal bedzie do Holandii czy gdzie on tam teraz mieszka we wrzesniu wiec w gre wchodzi termin jego przejazdu w jedna lub druga strone. Teraz prosba do Syrina czy moglbys podac jakies dokladniejsze terminy tych jego przejazdow ??wowczas bedzie mozna sie na cos zdecydowac no i jak dlugi ma byc ten staz 1, 2 a moze 3 dni bo chyba raczej nie wiecej hehehe. Pomysl lagrow niejest zly sam w sobie ale nie palca za prace w nich wiec chyba raczej odpada
No chyba ze wiara decyduje sie w ciemno - do wyboru koniec sierpnia ew wrzesien (blizej nie sprecyzowana data ale wrzesien hehehe)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dostalem odpowiedz od Maxa. Pisze: "Do 22 lipca napewno nie przyjade, bo zdaje egzaminy, na poczatku sierpnia bede zalatwial dokumenty, zeby pojechac do Rosji. Wiec wolny mam srodek sierpnia, dokladna date omuwimy. Mysle ze polacy sami uloza treningi, czyli co i ile razy pokazywac, i na czym mam bardziej skupic sie"
Syrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Syrin
Napisano Ponad rok temu
Jesli bedzie to na weekend i w okolicach Wrocka to, sie zglaszam ja nizej podpisany.Problem tylko ci bedzie wogule seminarium bo na razie nie bidze duzo chetnych
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Jak tylko bedziemy z Syrinem znali konkretnie kiedy Max moglby do Polski przyjechac, dajemy o tym znac. I teraz
Jezeli przykladowo mialoby to byc 31.08-01.09, to terminem najpozniejszym na wplacanie pieniedzy za staz, bedzie 21.08. Deklaracja checi uczestnictwa, bedzie po prostu wplata pieniedzy za staz. I jesli nie uzbiera sie konieczna ilosc osob, to staz sie nie odbedzie, a pieniadze zostana zwrocone.
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
... z wylaczeniem pierwszego weekendu sierpniaJesli bedzie to na weekend i w okolicach Wrocka to, sie zglaszam ja nizej podpisany.
pozdro
E2rd
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka z wykorzystaniem otoczenia.
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Trojmiescie
- Ponad rok temu
-