JKD
Napisano Ponad rok temu
JKD kladzie nacisk na samoobrone. W MMA znasz termin walki - mozesz sie do niej wczesniej przygotowac, zazwyczaj znasz przeciwnika - mozesz przygotowac taktyke, w czasie walki jestes chroniony przez sedziego, mate, ring itd.
W samoobronie wplywu na powyzsze nie masz. Nie wiesz kiedy, z kim, i w jakich warunkach. Do takich sytuacji JKD stara sie jak najlepiej przygotowac.
Jednak jesli chodzi o techniczna i metodyczna strone (w zakresie walki bez broni) to ona zblizona do tego jak robi sie to przygotowujac sie do MMA. Z tym ze trening przekrojowy Bruce stosowal kiedy w USA o MMA nawet nikt nie slyszal...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Najbliżej mam do Łodzi
  Najbliżej mam do Łodzi  

Napisano Ponad rok temu
Trailer do sciagniecia na stronie!
Napisano Ponad rok temu
Info na stronie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
 ,ale u Rodneya na stronie w dziale seminaria nie ma nic na temat Polski itd.wiec w moim pytaniu chodzilo oto kiedy bedziesz cwiczyl z Rodneyem i gdzie?z tego co widze chyba u nas nic nie wypali ze wzgledu na kase ale chyba w Slowacji(nie jestem pewien)ma byc w tym roku
  ,ale u Rodneya na stronie w dziale seminaria nie ma nic na temat Polski itd.wiec w moim pytaniu chodzilo oto kiedy bedziesz cwiczyl z Rodneyem i gdzie?z tego co widze chyba u nas nic nie wypali ze wzgledu na kase ale chyba w Slowacji(nie jestem pewien)ma byc w tym rokuPozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 czy jesteś gotowy na śmierć? czy jesteś gotowy na śmierć?- Ponad rok temu 
- 
			 sekta, sekta... sekta, sekta...- Ponad rok temu 
- 
			 religia vs filozofia sztuk walki religia vs filozofia sztuk walki- Ponad rok temu 
- 
			 wehikuł czasu wehikuł czasu- Ponad rok temu 
- 
			 Boks + ? Boks + ?- Ponad rok temu 
- 
			 skuteczność stylu skuteczność stylu- Ponad rok temu 
- 
			 parter czy stójka? parter czy stójka?- Ponad rok temu 
- 
			 Trening w dziwnych miejscach Trening w dziwnych miejscach- Ponad rok temu 
- 
			 Co ćwiczycie w domu? Co ćwiczycie w domu?- Ponad rok temu 
- 
			 Chwytanie - odruchy czy nawyki? Chwytanie - odruchy czy nawyki?- Ponad rok temu