JKD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nowy artykul na stronie, na temat formuly R.A.T. wg ktorej cwicza m.in. Navy Seals.
Calkiem fajny artykulik... tylko cos ten filmik mi nie idzie... klikam na logo i nic sie nie dzieje..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaka masz przegladarke? Moze nie masz dozwolonych plug-inow? Sprawdz w ustawwieniach. Bylo sprawdzane w IE, Netscape, Mozilii i Operze i bylo ok...
Ok! dobra juz dziala - po prostu chyba wczesniej nie wczytal mi do konca plug-ina :? Spoko-szkoda tylko ze pokazany jest sam straight blast bez tego poczatkujacego uderzenia bolowego (w stylu dobry kopniak w krocze ).. ale sama seria calkiem calkiem
Napisano Ponad rok temu
Jest uderzenie w bok bicepsu...
Teee rzeczywiscie... nawet nie zauwazylem ze uderza go w wewnetrzna czesc... fajnie fajnie
Napisano Ponad rok temu
-relacja z zakonczenia sezonu w PFS Polska
- clip z semianrium STAB
- clip z walkami Savate
Milego czytania i ogladania...
Napisano Ponad rok temu
nowa szkoleniowka ze stajni Straight Blast Gym (Matt Thornton) autorstwa Luisa Guterrieza (wice prezydenta SBG i brazowego pasa BJJ). Luis jest sila napedowa SBG jesli chodzi o tworzenie programow szkoleniowych. Jest autorem ISR - program dla wojska i policji czy PAW - program dla dzieci.
Warto zobaczyc jak sie rusza w parterze, bo to czysta technika....
Link, jak zwykle na stronie...
Napisano Ponad rok temu
a juz myslalem ze nic ciekawego z polski nie zobacze
artykulik super(ale ja i tak polykam wszystko co tylko znajde o pfs )
tak trzymac panowie
Napisano Ponad rok temu
Ciesze sie ze podobalo. Tylko piszesz o artykule...Jakis konkretny? Czy przejezyczenie i podoba Ci sie cala strona?artykulik super
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ano racja. w zasadzie ostatnimi czasy glownie skaczemy i olalismy stojke,klincz czy parter na rzecz skakania wlasnie. a ze kazdy w sekcji ma nieco inne zapatrywania,to mamy dosc rozmaita ilosc styli skakania-jedni wzorem malysza planuja skoki narciarskie,inni wzyw.ja osobiscie skacze na jednej nodze.JKD tak praktycznie chyba się nie sprawdza w walce bo jak to widziałem to takie dziwne skakanie
w w maju ma przyjechac P.Vunak ktory pokaze nam jak skakc bez uzycia konczyn-wtedy to bedziemy najlepsza sekcja JKD w Polsce (jak nie w europie).
skakanie rzadzi!
Napisano Ponad rok temu
JKD tak praktycznie chyba się nie sprawdza w walce bo jak to widziałem to takie dziwne skakanie jest może jakaś sekcja w wawie bo mnie zainteresował ten styl i chciałbym go troche poćwiczyć.
Brolly a nie myślałeś przypadkiem o TKD pisząc tego posta?
Napisano Ponad rok temu
Brolly a nie myślałeś przypadkiem o TKD pisząc tego posta?
Nie miałem namyśli TKD:P
Macias ale według Ciebie JKD jest skuteczna sztuką ale tak szczerze w wawie nie ma chyba seksji właziłem na te stronki co podawaliście i wysyłałem e-maile z pytaniem o jakiś klub JKD w wawie to mają nie aktywną poczte lub nie opdisywali
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy jesteś gotowy na śmierć?
- Ponad rok temu
-
sekta, sekta...
- Ponad rok temu
-
religia vs filozofia sztuk walki
- Ponad rok temu