JKD
Napisano Ponad rok temu
Wazne ze nie w kolano :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Robert Kwiatkowski jest moim dobrym znajomym i widziałem go już kilkakrotnie w akcji, jestem w stanie stwierdzić że umiejętności jakie posiada są naprawde solidne. Jestem w trakcie przejmowania administracji strony, aczkolwiek nie mam jeszcze wszystkich materiałów. Strona została stworzona na zamówienie, przez człowieka niekompetentnego, a w dodatku laika. Na stronie kryje się wiele niedorzecznych błędów, których na tą chwilę porawić nie mogę, jak już się pewnie niektórzy zorientowali strona robiona jest w dość specyficznej technice :wink:
Kali jest filipińskie, a mistrz jest z Niemiec, byłem na seminarium, na którym był gościem, i na tym moje informacje się kończą :wink: .
Napisano Ponad rok temu
To Kaz taki mlody jest?geez :wink:W jaki miesien? Ty sie lepiej ucz do tej matury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mocno zmeczony, mocno obity (takiego wpierd... ja od Rodneya Kinga to ja dawno nie dostalem ). Teraz odpoczywam, widzimy sie we czwartek.
Moze jutro na stronie uda mi sie zamiescic fotki i sprawozdanie...
Nara
Napisano Ponad rok temu
Zaczekaj az sie zaczna sparingi w sekcji to wpierdol stanie sie codziennoscia(takiego wpierd... ja od Rodneya Kinga to ja dawno nie dostalem ).
Napisano Ponad rok temu
No to jestem... 8)
Mocno zmeczony, mocno obity (takiego wpierd... ja od Rodneya Kinga to ja dawno nie dostalem ). Teraz odpoczywam, widzimy sie we czwartek.
Moze jutro na stronie uda mi sie zamiescic fotki i sprawozdanie...
Nara
Witamy wśród żywych. Lecz się i przybywaj nas oświecać nowozdobytymi umiejętnościami.
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie sie juz za crazy monkey stesknilem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Paleczki tez wezcie - zaczniemy podstawy...
Jak tam z chetnymi do noza? Jacys nowi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Relacja i zdjecia na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wkrotce!
Jedno co moge powiedziec to ze na razie lepszego szkoleniowca i zawodnika zarazem nie spotkalem...
Napisano Ponad rok temu
Rodneyem "Chico" Kingiem
i
Radkiem Sefcikiem (przedstawicielem Ilustrisimo Raya Floro na Europe)
Napisano Ponad rok temu
Domyslalem sie, ze Cie najdzie z nozem po powrocie - ja jednak rezygnuje. Byc moze od pazdziernika jezeli znajda sie chetni. Teraz musze skupic sie na czyms innym.
Do czwartku!
Napisano Ponad rok temu
Rodney tez tak gadal: Nie traktujcie treningu MA zbyt powaznie, sa wazniejsze rzeczy na swiecie np. dziewczyny..."
Proponowal takie proporcje: 2h treningu dziennie na 6 h podrywania dziewczyn dziennie
Napisano Ponad rok temu
ja niestety odpadam,jesli chodzi o noz.brak kasy i czasu ( glownie tego drugiego,ale wiadomo,ze pieniadze na ulicy nie leza).moze kiedys...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy jesteś gotowy na śmierć?
- Ponad rok temu
-
sekta, sekta...
- Ponad rok temu
-
religia vs filozofia sztuk walki
- Ponad rok temu