JKD
Napisano Ponad rok temu
a
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Strona będzie wkrótce zaktualizowana.
Telefon:504-391-533
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie: ciekawa koncepcja - klub Bruce Lee ;
Po trzecie: mozna prosic o krotkie info na temat instruktora prowadzacego zajecia? Chodzi mi glownie kto jest jego nauczycielem...;
Po czwarte: jakie Kali jest cwiczone w Waszym klubie i kto jest nauczycielem instruktora;
Prosze niedoszukiwac sie zadnego zlosliwego podtekstu ww pytaniach. Poprostu chcialbym aby ludzie ktorzy pod wplywem tej reklamy zamiszczonej wyzej udadza sie na trening, cwiczyli w renomowanym klubie i u czlowieka potrafiacego wylegitymowac sie odpowiednia wiedza.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ja zapoznaje sie z technika, to nie lubie jak ktos mnie napierdala w noge lub w lep. Nie lubie i tyle. Wiec wszystkich prosze zeby wzieli to pod uwage jak ze mna cwicza i jak na razie wszyscy byli zadowoleni i nie robili problemow. Nie stac mnie ani na kontuzje ani na sliwy pod okiem, bo jakos nie wyobrazam sobie rozmowy z klientem w pracy majac tzw. okularki.
Jezeli Ty lubisz zeby Ciebie napierdzielac to bardzo chetnie :twisted: tak dlugo jak mi z tego podou sie krzywda nie stanie.
Napisano Ponad rok temu
Wysuwam propozycje wspolnego, sekcyjnego piwa w ten piatek - sa jacys chetni?
Napisano Ponad rok temu
20.00 Gdynia. W Kwadransie jest duzy stol, ktory mozna zajac i popijac pizze piwkiem. Jezeli mozecie polecic jakies puby w poblizu Swietojanskiej to smialo - Zoom? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krvavy - zapomnielismy o piwku w ferworze walki. Jednak chyba tak, przlozmy to pifkowanie, bo pewnie bym nie wytrzezwial i wrocilbym jeszcze bardziej "kolorowy" niz wroce ... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ja wskutek aktywnej postawy kolegi Kazamy dysponuję obecnie kolanem zginającym się we wszystkich kierunkach... .
O wypraszam sobie kopalem w miesien nerowowy dobre kilkanascie cm powyzej kolana :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy jesteś gotowy na śmierć?
- Ponad rok temu
-
sekta, sekta...
- Ponad rok temu
-
religia vs filozofia sztuk walki
- Ponad rok temu