kobiece dylematy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwne pytanie Jak kobieta radzi sobie z okresem podczas treningu? Czy jest bardziej waleczna? ostra? itp.
Wiec.... w lekkiej atletyce kobieta w drugim dniu okresu ma najlepsze wyniki i bije rekordy zyciowe
i wyglada na to ze podczas okresu, kobieta tez moze byc ostra i waleczna, a napwno ma lepsza wydolnosc, ale to ponoc nie zdrowe.... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rany boskie, pfe. Gdzieś to przeczytał?Kiedyś czytałem o tym, że podobno trenerzy w NRD skłaniali zawodniczki, aby zachodziły w ciążę i przed samymi zawodami usuwano im ciążę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwne pytanie Jak kobieta radzi sobie z okresem podczas treningu? Czy jest bardziej waleczna? ostra? itp.
Pytanie rzeczywiście z gatunku dziwnych :wink: Można by zaapytać: jak kobieta w ogóle radzi sobie z okresem? Tymczasem jest na to prosta rada. Chwała zdobyczom cywilizacji!
Jeśli interesuje Cię ten temat, polecam uważne oglądanie reklam telewizyjnych.
Napisano Ponad rok temu
Ok. będę się pytał na treningu czy ma okres :wink:
Cóż... taki początek rozmowy raczej nie wróży udanego flirtu...
Wracając do samego tematu wątku, to ja nazwałabym go raczej: "męskie dylematy".
Napisano Ponad rok temu
Wracając do samego tematu wątku, to ja nazwałabym go raczej: "męskie dylematy".
Oj... trochę wyrozumiałości.. chłopcy interesują się dziewczynkami... zaczyna się od tego, że zauważamy, że my mamy trąbki, a one nie... a powyższy temat jest jakby kontynuacją tych dylematów... niektórzy chłopcy chcą wiedzieć wszystko :wink:
PERUN
Napisano Ponad rok temu
OK No ale kobiety raczej nie mają takich dylematów (ja się nie spotkałam).Oj... trochę wyrozumiałości.. chłopcy interesują się dziewczynkami... zaczyna się od tego, że zauważamy, że my mamy trąbki, a one nie... a powyższy temat jest jakby kontynuacją tych dylematów... niektórzy chłopcy chcą wiedzieć wszystko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej strony są takie dziewczyny, które w ogóle nie pzrychodzą wtedy na treningi bo po prostu czuja sie tak fatalnie że nie są w stanie.
Więc to nie do końca tak.
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś czytałem o tym, że podobno trenerzy w NRD skłaniali zawodniczki, aby zachodziły w ciążę i przed samymi zawodami usuwano im ciążę. Podobno miało to poprawić im wydolność organizmu (hormony, te sprawy). Tyle, że nie wiadomo, jak faktycznie im to pomogło. Z artykułu wynikało, że wpływ był na tyle nieduży, że nie mógł przesądzić o wyniku zawodów.
A najgorsze ze to prawda byla!!!
Aga
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem pewna czy to tak na pewno jest z tą wydolnością, j ale na pewno podczas okresu kobieta może byc ostra i waleczna. Czasem nawet bardziej niż normalnie
Z drugiej strony są takie dziewczyny, które w ogóle nie pzrychodzą wtedy na treningi bo po prostu czuja sie tak fatalnie że nie są w stanie.
Więc to nie do końca tak.
A zdarza sie ze kobieta przed okresem jest ostrzejsza niz podczas ,
poprostu hormowy
A z przychodzeniem na treningi to chyba az tak wielkiego znaczenia nie ma, ja fatalnie sie czulam, ale na aikido biegalam, i nawet po treningu sie czulam lepiej
Aga
Napisano Ponad rok temu
Ja ze złamanym palcem (o czym tak na prawde nawet nie wiedziałam )
u nogi chodziłam,ale to jush chyba objaw kota, o którego posądzają mnie znajomi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Staram się nie tracić treningów... no ale jak mam ćwiczyć w takim dniu parter...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strój kobiet a samoobrona.
- Ponad rok temu
-
Motywy dziewczyn
- Ponad rok temu
-
jakie argumenty?