kobiece dylematy
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_Fajter napisał
Dziwne pytanie
Jak kobieta radzi sobie z okresem podczas treningu? Czy jest bardziej waleczna? ostra? itp.
Wiec....

i wyglada na to ze podczas okresu, kobieta tez moze byc ostra i waleczna, a napwno ma lepsza wydolnosc, ale to ponoc nie zdrowe.... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_slaszysz napisał
Rany boskie, pfe. Gdzieś to przeczytał?Kiedyś czytałem o tym, że podobno trenerzy w NRD skłaniali zawodniczki, aby zachodziły w ciążę i przed samymi zawodami usuwano im ciążę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_Fajter napisał
Dziwne pytanie
Jak kobieta radzi sobie z okresem podczas treningu? Czy jest bardziej waleczna? ostra? itp.
Pytanie rzeczywiście z gatunku dziwnych :wink: Można by zaapytać: jak kobieta w ogóle radzi sobie z okresem? Tymczasem jest na to prosta rada. Chwała zdobyczom cywilizacji!

Jeśli interesuje Cię ten temat, polecam uważne oglądanie reklam telewizyjnych.
Napisano Ponad rok temu
budo_Fajter napisał
Ok. będę się pytał na treningu czy ma okres :wink:
Cóż... taki początek rozmowy raczej nie wróży udanego flirtu...
Wracając do samego tematu wątku, to ja nazwałabym go raczej: "męskie dylematy".
Napisano Ponad rok temu
budo_mangha napisał
Wracając do samego tematu wątku, to ja nazwałabym go raczej: "męskie dylematy".
Oj... trochę wyrozumiałości.. chłopcy interesują się dziewczynkami... zaczyna się od tego, że zauważamy, że my mamy trąbki, a one nie... a powyższy temat jest jakby kontynuacją tych dylematów... niektórzy chłopcy chcą wiedzieć wszystko :wink:

PERUN
Napisano Ponad rok temu
budo_Perun napisał
OKOj... trochę wyrozumiałości.. chłopcy interesują się dziewczynkami... zaczyna się od tego, że zauważamy, że my mamy trąbki, a one nie... a powyższy temat jest jakby kontynuacją tych dylematów... niektórzy chłopcy chcą wiedzieć wszystko

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Z drugiej strony są takie dziewczyny, które w ogóle nie pzrychodzą wtedy na treningi bo po prostu czuja sie tak fatalnie że nie są w stanie.
Więc to nie do końca tak.
Napisano Ponad rok temu
budo_slaszysz napisał
Kiedyś czytałem o tym, że podobno trenerzy w NRD skłaniali zawodniczki, aby zachodziły w ciążę i przed samymi zawodami usuwano im ciążę. Podobno miało to poprawić im wydolność organizmu (hormony, te sprawy). Tyle, że nie wiadomo, jak faktycznie im to pomogło. Z artykułu wynikało, że wpływ był na tyle nieduży, że nie mógł przesądzić o wyniku zawodów.
A najgorsze ze to prawda byla!!!

Aga

Napisano Ponad rok temu
budo_Lara van der Croft napisał
Nie jestem pewna czy to tak na pewno jest z tą wydolnością, j ale na pewno podczas okresu kobieta może byc ostra i waleczna. Czasem nawet bardziej niż normalnie
![]()
Z drugiej strony są takie dziewczyny, które w ogóle nie pzrychodzą wtedy na treningi bo po prostu czuja sie tak fatalnie że nie są w stanie.
Więc to nie do końca tak.
A zdarza sie ze kobieta przed okresem jest ostrzejsza niz podczas

poprostu hormowy

A z przychodzeniem na treningi to chyba az tak wielkiego znaczenia nie ma, ja fatalnie sie czulam, ale na aikido biegalam, i nawet po treningu sie czulam lepiej
Aga

Napisano Ponad rok temu
Ja ze złamanym palcem (o czym tak na prawde nawet nie wiedziałam

u nogi chodziłam,ale to jush chyba objaw kota, o którego posądzają mnie znajomi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Staram się nie tracić treningów... no ale jak mam ćwiczyć w takim dniu parter...

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Strój kobiet a samoobrona.
- Ponad rok temu
-
Motywy dziewczyn
- Ponad rok temu
-