piwo a silownia
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie.... kolega mowil mi, ze gdy bakuje sie z kreatyna (albo czyms podobnym) to miesnie rosna szybciej, bo wypelniaja sie jakims plynem... - wtedy nie mozna pic alkoholi bo ta "woda" "schodzi" (i co za tym idzie pakowanie jest o dupe rozczasc).... ale powiedzil mi tez, ze gdy pozniej pakujesz przez pewien czas bez dodatkow to te miesnie wypelniaja sie tkanka (miesien wlasciwy? tkanka laczna?) i to juz nie "schodzi"...
ktos moze to potwierdzic, opisac dokladnie?
Jak moc balowac z kolesiami i byc szerokim?
Napisano Ponad rok temu
Piwo zawiera kwas moczowy i przez to dodatkowo zakwasza organizm...
R.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- piwo nie szkodzi mi na sile ani na mase miesniowa, ale za to rosnie mi przez to bebech jak nie wiem co.
- inne aolkochole, sprawiaja ze 1 trening po popijawie jest straszny, mecze sie i poce na nim jak swiniak na uboju, ale potem wszystko wraca do normy. Moim zdaniem jak czasem na jakiejs imprezce dam czadu, to nic. Przeciez powinno sie kozystac z zycia, bo dobra forma to nie wszystko. Oczywiscie bez przesady, zeby np raz na tydzien albo czesciej. Ale zdaza mi sie taka 1 imprezka w miesiacu lub zadziej i wtedy nie zaluje sobie. Ale to tylko moj punkt widzenia.
Napisano Ponad rok temu
- piwo nie szkodzi mi na sile ani na mase miesniowa, ale za to rosnie mi przez to bebech jak nie wiem co.
To tez jest miesien tzw. Miesien Piwny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale czy ciezko odrobic straty w miesniach, np. po kilku browarach w sobotni wieczor
Napisano Ponad rok temu
Koledzy z Bawarii mówią, że prawdziwy mężczyzna powinien mierzyć jakieś 120cm.... ale w pozycji leżącej
Ale tak poważnie, to ja też już nie piję piwa ani przed ani bezpośrednio po wysiłku. Pocę się wtedy niemiłosiernie i moc ze mnie uchodzi. Alkohol przed wysiłkiem podnosi ciśnienie krwi i działą kiepsko na serce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choc pamietam ze jak sie zdarzylo raz isc na zawody w siate po wodce(ale nie wielkiej ilosci - ach ta mlodosc ) to gralo sie nam zajebiscie jak malo kiedy. Nie bylo stresu ze ktos cos zepsul, atmosfera na bojsku byla poprostu swietna i zesmy rozwalili przeciwnika bez problemu ze az sami bylismy zdziwieni. To taka anegdotka, wyjatek potwierdzajacy regule
Napisano Ponad rok temu
Każda trucizna może być lekarstwem, każde lekarstwo trucizną, wszystko zależy od ilości i okoliczności.
Napisano Ponad rok temu
A widział ktoś kiedyś wysportowanego pijusa? :drinking:
W historii polski bylo takich wielu Wilimowski, Pol, Deyna...
btw: "piwo" bezalkoholowe jest niezle dla sportowcow glownie dlatego ze jest izotoniczne, hipotoniczne, dodatkowo zawiera komplet skladnikow odzywczych nie mowiac juz o tym ze ma niezly stosunek magnezu do sodu, a alkohol w malych ilosciach moze zdzialac cuda.
Napisano Ponad rok temu
(sprawdzone w biegach knajpa-autobus)
Napisano Ponad rok temu
...izotoniczne, hipotoniczne...
Przykro mi, ale na coś musisz się zdecydować, jedno albo drugie :?
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie!hehehePo kilku piwach sie fajnie biega, nie czuć prawie zmęczenia.
(sprawdzone w biegach knajpa-autobus)
Napisano Ponad rok temu
sory ale sportowcy którzy mieli problem z alkoholem jak Best czy Deyna to chyba najpierw odnosili sukcesy w sporcie a puźniej staczali się na dno przez alkohol więc chyba wyciągasz złe wnioski lordprzemo czy jak Ci tam.
pozdro
ok moze deyna tak, ale Pol czy Wilimowski w wielu meczach nei mogli wystapic przez swoje pijanstwo (np Wilimowski nei zostal zabrany na olimpiade w Berlinie a Pol nie strzelil swojego 40 gola w kadrze). Wiec nie wyciagam zlych wnioskow sledziu czy jak Ci tam...
Nukibo - hmm. Opieralem sie glownie na atykule w MH jakims archiwalnym. Myslalem ze pisza prawde ;P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skoki bungee
- Ponad rok temu
-
Bieganie po asfalcie a stawy - jakie buty?
- Ponad rok temu
-
PARALOTNIE
- Ponad rok temu
-
czy są tu rowerzyści?
- Ponad rok temu
-
Pływanie wandą ;>
- Ponad rok temu
-
Tematyka forum SPORT, TRENING, ZDROWIE I ODŻYWIANIE