Powinni broni zabronić.
Napisano Ponad rok temu
....dyskusje takie jak ta nigdy nie przynosza nic ozywczego, swiezego.....gadka dla gadki....i zwyczajnie szkoda mi czasu i opuszkow palcow do pisania gigantycznych postow......kiedys pisaniem zarabialem na zycie.....i chyba od tamtego czasu czuje wyrazna awersje do tworzenia dlugich tekstow...
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pogadam z Toba o zasadnosci noszenia broni pod jakakolwiek postacia jak Ciebie skroi trzech dresiarzy z duuzej kasy .. proponujac Ci w ramach odmowy ze zabawia sie z Twoja dziewczyna i jeszcze troche ja potna .. na pozegnanie. Mimo iz jestem bylym pracownikiem sluzb mundurowych i mam wpojone ogromne poszanowanie dla prawa a szczegolnie dla zycia czlowieka to jak widze co sie dzieje w mojej dzielnicy (a to jeszcze nie jest szczyt zakapiorstwa) to nie mam skrupolow zeby komus zrobic krzywde. Oczywiscie nie potne na ulicy dwoch gnojow ktorzy z golymi rekami chca mnie sklepac i zabrac kase. Bedzie bitka .. jak bedzie ich 3 to grzecznie oddam kase. Ale jak wyciagna jakikolwiek sprzet .. nie bede mial zadnych skrupolow sprobowac - probowac bo nie umiem walczyc nozem - wsadzic ktoremus kose w brzuch (na cale szczescie mala jest .. wiec moze nie zabije chwasta )
I pozwolisz ze znow zacytuje ... Lepiej jak 12 sadzi niz jak 4 niesie .... Twoja trumne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od dawna nic nie napisal i pewnie sie smieje do rozpuku z waszego (naszego) oburzenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Komandos i yawara
- Ponad rok temu
-
Jak dbać?
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupic stuff
- Ponad rok temu
-
nunchaku..nunczko..nun co?..
- Ponad rok temu
-
Ciekawostka
- Ponad rok temu
-
Pocket Meteor (co i jak, do Seikena, acz nie tylko)
- Ponad rok temu
-
Do posiadaczy LaGriffe
- Ponad rok temu
-
Toporek
- Ponad rok temu
-
Najlepsza broń na ulicę.
- Ponad rok temu
-
Kupowanie przez internet