Rozstępy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest jeden sposob na pozbycie sie rozstepow - usuniecie ich laserem. Jest to drogie i mnie pewnie na to nie stac, ale wtedy ich nie widac.
Sposob na ztuszowanie - opalanie. W lato sloneczko, a w zime solarium. Ostatecznie mozna smarowac sobie rozstepy kremem samoopalajacym. Rowniez dziala.
Jesli masz zamiar nadal ostro sie rozrastac, propunuje jednak nabyc ten krem na rozstepy. Ja mam Fissan. Za taka sporawa tubke tego kremu w aptece dalem tylko 17zl i zdaje sie dzialac.
Napisano Ponad rok temu
Zreszta z czasem one troche blakna same. Mi juz czesc wyblakla. Ale tak i tak nie wyglada to mile Rabi : ten twoj krem Fissan daje jakies porzadne efekty ? Sprobowalbym :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Bledną, to fakt, ale gdy sobie opalisz zobaczysz jak znowu staną się wyraźne.
Hmmm, tu sie z toba niezgodze , ze po opalaniu stana sie bardziej wyrazne. Mi opalanie pomaga i wiem ze innym tez :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale wlasnie one uelastyczniaja skore - Rabi. Tez w sumie nie wiem od czego to dokladnie zalezy ( czy ma tu znaczenie jakis tam rodzaj skory itp), ale wiadomo ze jest to od nadmiernego, za szybkiego przyrostu masy ciala. Jest przeciez tez tak ze ktos nie cwiczy, a rozstepy ma na plecach od szybkiego wzrostu. Skora nie jest przygotowana na taki gwaltowny rozrost i nie mogac sie juz dalej rozciagnac po prostu "peka" Moj qmpel cwiczy rowno ze mna i ma malutkie jakies 2 rozstepy ledwo widoczne na jednym barku, a ja....szkoda gadac :> I najsmieszniejsze jest to ze smarowalem sie tymi kremami, a on nic......
Najlepszy sposob zeby rozstepy sie nie pojawialy to : NIE CWICZYC :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zaczalem smarowac jak juz mialem...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zreszta sam zobaczysz jak to bedzie :>
PS Dlaczego masz zamiar cwiczyc tylko gorne czesci ciala?
Napisano Ponad rok temu
wczesniej cwiczylem capoeire wiec z nogami u mnie dobrze (nie super, ale wystarczajaca) - ale rece mam strasznie cienkie... no i jeszcze teraz ta kontuzja kolanaDlaczego masz zamiar cwiczyc tylko gorne czesci ciala?
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
złamanie palców
- Ponad rok temu
-
Koniec z nadwagą, płaski brzuch w 60 dni
- Ponad rok temu
-
Jak rozwijać siłę?