"Pierwsze pierdolni*cie"
Napisano Ponad rok temu
2.Jakie są najskuteczniejsze i niewymagającae wpycjalej techniki wejścia (zadne pułobroty i wysokie kopy na twarz =] )
Wejscie z lewym prostym i prawym ? Albo np. wejscie z mocnym kopem na korpus i proste .
Prosze o odpowiedzenie na moje pytania , tylko bez jaj i głupich aluzji
Pozdrawiam[/list]
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A co do uderzen.... trzeba byc naprawde dobrym. To nie jest do konca pewne. Raz gdy bilem sie z pewnym kolesiem, to przyjal duzo strzalow, ale jakis twardy byl A ja tylko jednego.... Raz machnal, chyba nawet z zamknietymi oczami wariat , trafil mnie w gardlo. Nawet nie wiem kiedy znalazlem sie na ziemi....
clans
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i zycze powodzenia w potyczkach!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ta , ale jak nie czuje bólu(co sie zgadzam) to co da krocze ? a w kark(rozumiem że chodzi o krtań) i w oczy to mozna zabić albo okaleczyć , a jak zrobisz dźwignie na łape to kaplica z kolesiem (najwyżej mu złamiesz lape ale to nie jest trwałe okaleczenie )
No wlasnie ze to sa najbardziej czule punkty. Nikt ma goscia ktory wytrzymie kop w jaja niewiadomo po jakim "znieczuleniem" jezeli chodzi o kark to oczywiscie krtan, a najniebezpieczniejszy sposob to oczy w najlepszym wypadku (przy dobrym trafieniu) to trwale kalectwo...
Napisano Ponad rok temu
max - chodzi o to zeby gościa znieczulić a nie okaleczyć albo zabić , jak bede chciał go ubić to mu sprzedam kose
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pochodzisz z miasta klubu Arki Gdynia. Jesli interesuje Cie zadnie fachowca to poprostu zlap namiary na United Hooligans A.G.
a tam byc moze znajdziesz info.
Od siebie polecam znany reportaz pewnej niepublicznej stracji telewizyjnej o "kibicach" Arki. Jesli nie widziales to cytuje:
"kop do przodu i od razu buly"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do strzalu w twarz : jak kolesiowi dobrze przypie.... (czysto przedewszystkim) to ma beton. Nie musi byc wcale mocne uderzenie. Raz, koles mnie ostro zdenerwowal. Po prostu podszedlem do niego i "obruc sie chlopcze"... pozniej myslalem ze kolesiowi oko wyplynelo albo cos.... bo mial beton przez dobre 15 minut:) (wiem ze nie powinienem sie tak zachowac, wiec wszelkie uwagi do mnie sa zbedne)
a uderzenia w krocze.... No hehe.... boli Tylko jest problem zeby trafic kolesia poruszajacego sie.
clans
Napisano Ponad rok temu
A co do strzalu w twarz : jak kolesiowi dobrze przypie.... (czysto przedewszystkim) to ma beton. Nie musi byc wcale mocne uderzenie. Raz, koles mnie ostro zdenerwowal. Po prostu podszedlem do niego i "obruc sie chlopcze"... pozniej myslalem ze kolesiowi oko wyplynelo albo cos.... bo mial beton przez dobre 15 minut:) (wiem ze nie powinienem sie tak zachowac, wiec wszelkie uwagi do mnie sa zbedne)
a uderzenia w krocze.... No hehe.... boli Tylko jest problem zeby trafic kolesia poruszajacego sie.
clans
Napisano Ponad rok temu
i prawie zawsze mam starcia z pijanymi kolesiami - na tych trzeba szczególnie uważac przy rzutach na glebe bo są pozbawieni instynktu i nie amortyzują upadku
Jak ktos nie jest chwytaczem to nawet po trzezwemu mu niewiele pomorze
Lecialem jakis czas po pijanemu na asfalt i pad mi wyszedl calkiem ladny (tylko przez 2 tyg mialem spuchnieta dlon ), co prawda nie w czasie walki ale jednak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzwignia na szyje
- Ponad rok temu
-
Wracając do broni...
- Ponad rok temu
-
walka uliczna z zawodnikiem
- Ponad rok temu