"Pierwsze pierdolni*cie"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przykładowa kombinacja na dobry początek:
Dojście, lewy prosty w szczekę, prawy prosty, dojscie lewy łokieć, przechwyt, kolano, podcięcie, obalenie, dobicie na ziemi!
Hueh... cos jakby treningowa zlota seria z KM... uff, musze znowu pojsc na jakis trening, nigdy w zyciu sie tak nie czulem jak przez te pol roku co trenowalem... tylko kasy nieco brak...
Napisano Ponad rok temu
1 chwila walki w stojce jezeli wygrywasz walcz dalej
2 wywrocenie przeciwnika tak abys mial lepsza pozycje do uderzenia
3szybko uciekaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie ciosy wiem ze preferuja te ciotki z KM no ale czego mozna sie spodziewac po "zydowskiej sztuce walki" jezeli mozna to nazwac sztuką w ogole ...
Napisano Ponad rok temu
taa, "roJi" się, a tobie chyba sie uroJiłoroji
co wali po zbukach to przysiegam zabił bym chyba...
takie ciosy wiem ze preferuja te ciotki z KM no ale czego mozna sie spodziewac po "zydowskiej sztuce walki" jezeli mozna to nazwac sztuką w ogole ...
Po 1 takie ciosy po "zbukach" są najskuteczniejsze bo przeciwnikowi sie odechciewa walczyc
Po 2 widac ze jestes jakims idiotą bo tak okreslam ludzi ktozy mają cos do innych ras, spoleczenstw i luidzi nawet ich nie znając.
Po 3 Jak tak dalej będziesz pisal to cie AdamD wy***ie na zbity pysk z tego forum o ile nie zrobi tego jeszcze dzisiaj.
Po 4 nie obrazaj czegos o czym nie masz wogóle pojęcia bo twoje informacje na pewno ograniczają się do kumpli z bloku/osiedla/miasta.
Nie mam szacunku do osób które obrażają innych ludzi za ich narodowosc/rase/pochodzenie.
Napisano Ponad rok temu
zastanów się co piszesz
powiedz mi gdzie jest powiedziane że krawka to sztuka walki :roll:
A na ulicy najprotsze roazwiązania sa najlepsze czyli jak w danym momencie najprościej kopnąc w krocze to najlepiej w nie kopnąć a nie nie kopać bo "niewypada"...
a pana kozzy nawet nie komentuje ponieważ nawet nie wiem co on pisze :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdybys spotkal taka "ciotke" ktora juz dlugo cwiczy to bys nie wiedzial co sie z toba dzieje
Napisano Ponad rok temu
(tornado)
ej prosze powiedz co dokladnie dla ciebie znaczy tornado czy :
-roundhouse z zagarnieciem wpierw kolanem - KB (to jest dla mnie tornado)
- twimyo tora yop - TKD kopniecie boczne odpychajace z wyskoku po obrocie
- tora yop- TKD jw. ale bez wyskoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba sie do tego bardzo dobrze złozyc - jak najbardziej w poziomie a potem dobrze skrecic!!(jak sie spada czasem noga boli;/)
W walce zadnego rodzaju niepolecam tego kopniecia, łatwo skontrowac i niezawsze wychodzi!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzwignia na szyje
- Ponad rok temu
-
Wracając do broni...
- Ponad rok temu
-
walka uliczna z zawodnikiem