Problemy z żebrami
Napisano Ponad rok temu
Jakiś miesiąc temu na treningu dość pechowo upadłem (nogi to mi poleciały nad głową) i walnełem bokiem o glebę. Doznałem stluczenia żeber (podobno mam/miałem krwiaka między żebrami). lekarz zalecił środki przeciw bólowe i maść (voltaren - coś na obolałe stawy i takie tam). minął miesiąć (2 wizyty u lekarzy - wszyscy to samo - środki przeciw bólowe) a mnie ciągle cholernie boli beksa .
Jeśli ktoś miał podobne problemy to prosze o jakieś rady (nie można wkółko wpier... APAPU)
Napisano Ponad rok temu
Mam do was (jako specjalistów ) pytanko.
Jakiś miesiąc temu na treningu dość pechowo upadłem (nogi to mi poleciały nad głową) i walnełem bokiem o glebę. Doznałem stluczenia żeber (podobno mam/miałem krwiaka między żebrami). lekarz zalecił środki przeciw bólowe i maść (voltaren - coś na obolałe stawy i takie tam). minął miesiąć (2 wizyty u lekarzy - wszyscy to samo - środki przeciw bólowe) a mnie ciągle cholernie boli beksa .
Jeśli ktoś miał podobne problemy to prosze o jakieś rady (nie można wkółko wpier... APAPU)
Przeswietlenie wiele moze wyjasnic.
Jesli bol sie nasila przy wdechu to moze to byc
zlamanie zeber.
Napisano Ponad rok temu
Prześwietlnia nic nie wykazały. A boli nadal
Idz prywatnie do trzeciego lekarza, zrob USG.
Czasem lekarze lekcewaza sprawe
a konsekwencje ponosi pacjent.
Napisano Ponad rok temu
Prześwietlnia nic nie wykazały. A boli nadal
W krakowie na pogotowiu to czasem nawet prawidlowego przeswietlenia nie uda im sie zrobic. Nie liczac tego ze zdarza sie im zlamania na zdjeciu nie zauwarzyc...
Napisano Ponad rok temu
jakby ktoś wiedział cio dalej robić (oprócz noszenia bandaża i łykania tabletek) to przosze o radę
thx z góry
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problemy z uszami
- Ponad rok temu
-
Jak wyliczyc tętno maxymalne?
- Ponad rok temu
-