Pytanie do panów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeczytaj Gonzo prive zaraz ci wyślę
privy są chyba po to, żeby były prywatne...
a nie do rozsyłania innym
Napisano Ponad rok temu
mojego prywtnego priva do gonza jakim innym ten priv byl do gonza odemnie moje slowa jak chcecie to sie gonza zapytajcie co mu napisalam nawet sobie przeczytajcie a napisalam na forum bo chcialam zeby szybko przeczytal powtarzam mój priv do gonza a nie tak jak myslicie priv krzyska do mnie ktory wyslalam gonzowiprzeczytaj Gonzo prive zaraz ci wyślę
privy są chyba po to, żeby były prywatne...
a nie do rozsyłania innym
Napisano Ponad rok temu
VTgirl sorki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówki Soczeq!
Napisano Ponad rok temu
Czy podczas sparingów z dziewczynami zauważyliście jakieś słabe strony charakterystyczne dla kobiet? .
8O
Że, co???
Ja miałbym sparować z dziewczyną?
Napisano Ponad rok temu
Natomiast słabą cechą kobiet (oprócz cech typowo fizycznych) jest psychika. Kobiety różnią się od mężczyzn i nie są stworzone do walki. Przyroda tak już to zrobiła i już. A to, że niektórzy próbują na siłe to zmieniać ... No cóż - w komunistycznej Rosji też próbowano kierunek rzek odwracać.
Napisano Ponad rok temu
Kobiety maja silniejszą psychike od meżczyzn...Nigdy nie sparowałem z kobietami (już pomysł sam w sobie wydaje mi się jakiś dziwny ... 8O ).
Natomiast słabą cechą kobiet (oprócz cech typowo fizycznych) jest psychika. Kobiety różnią się od mężczyzn i nie są stworzone do walki. Przyroda tak już to zrobiła i już. A to, że niektórzy próbują na siłe to zmieniać ... No cóż - w komunistycznej Rosji też próbowano kierunek rzek odwracać.
Napisano Ponad rok temu
mówisz o tej samej naturze która sprawiła że na polowanie chodzi PANI lwica, podczas gdy PAN lew...je i sie opier...??
p.s. noż w życiu nie myślałem że taki szowinista jak ja napisze takie rzeczy ale musze bronić koleżanek z treningu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
3 następnych tematów
-
kobieta vs. kobieta
- Ponad rok temu