stawy
Napisano Ponad rok temu
Za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje.
Clans
Napisano Ponad rok temu
Co do strzelania, to jedyne coi mi strzela, to szyja. Zresztą o złym stanie stawu raczej świadczy takie dosyć bolesne przeskakiwanie, czasem dosyć ciche, najczęściej w biodrzre. JEst to juz poważniejsza hiperruchliwość, która może coś tam uszkadzać. Natomiast z tego co mi wiadomo to głośne strzelanie to nic strasznego, zwłaszcza jak jest sie nierozgrzanym.
Napisano Ponad rok temu
A może byś już tak więcej starych tematów nie odkopywał? Zwłaszcza niczego do nich nie wnosząć...
Napisano Ponad rok temu
Zdaje się, że ja właśnie mam coś takiego z biodrem. Przy okrężnych ruchach czuję takie ciche, miękkie przeskakiwanie. Mam wrażenie, jakby mięsień zawadzał o coś i moment przeskoczenia był momentem zwolnienia z tego zaczepienia, powrotu do normalnej pozycji. Czasami sprawia ból. Powiedz mi co miałeś na myśli mówiąc, że to poważniejsza hiperruchliwość? Bo ja nie rozumiem co to oznaczaZresztą o złym stanie stawu raczej świadczy takie dosyć bolesne przeskakiwanie, czasem dosyć ciche, najczęściej w biodrzre. JEst to juz poważniejsza hiperruchliwość, która może coś tam uszkadzać.
Napisano Ponad rok temu
Dodam, że chrupanie stawu jest nienormalne i podczas krązenia bioder nie powinno się czuć bólu. Jezeli masz nawet lekką skoliozą, to przyczynę już znamy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
6 następnych tematów
-
Boloce kolana
- Ponad rok temu
-
Spanie w Dzien
- Ponad rok temu
-
siła
- Ponad rok temu