lamac, czy nie lamac
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Clans
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Mialem sen... hehe. Z jakims drechem sie na ulicy trzaskalem. Wszystko ladnie, w klincz, razem na glebe, trzy na uspokojenie i zalozylem kolesiowi balache. Naciagnalem odpowiednio i sie pytam czy chce zobaczyc kosci, a on nic nie mowi. Nagle poczulem cholerny bol w nodze, az sie obudzilem. Koles wbil mi kose w lydke.
Brak potasu powoduje takie nocne skurcze lydek. Pij sok pomidorowy, jedz banany, a bedziesz spal spokojnie :-)
Napisano Ponad rok temu
Clans, a co sie bedziesz pierdolil z jakims lujem na ulicy!! Jak masz okazje to lamiesz... chyba ze znasz kolesia i wiesz, ze ma znajomosci... wtedy to dalbym se nawet wbic kose w lydke...
lamac i spierdalac!!!!!!!
poza tym pamietajcie "fata viam invenient" ("przeznaczenie znajdzie droge") :grin:
pozdrawiam papieros
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Clans! Czy Ty biles sie kiedys na ulicy?
Tak. Illuk moze jedna sytuacje potwierdzic. Zrozumialem ze pytanie jest glupie. Rzeczywiscie, wszystko zalezy od sytuacji. Dlatego wycofuje pytanie i wszystkich przepraszam. Jednak na przyszlosc prosze o mniej obrazliwe uwagi, przynajmniej pisane publicznie.
Pozdrawiam
clans
Napisano Ponad rok temu
z drugiej strony, clans nie przesadzaj.. te uwagi nie byly az tak bardzo obrazliwe... chyba nie czytales postow jak zjebac potrafi pan B.
a poza tym tak jak mowi Jakryc: jak nie zlamiesz, to nie zapamietaja.. a tak moze sie zastanowia nastepnym razem...
Pozdrawiam papieros
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, ze to wypowiedzia nie pogorsze sprawy. Nie bylo moja intencja obrazanie nikogo, jedynie zyczliwe porady na temat zdrowego odzywiania. :-)Jednak na przyszlosc prosze o mniej obrazliwe uwagi, przynajmniej pisane publicznie.
clans
A tak serio, to przed operacja Achillesa, moja noga dzialala jak zamek w nartach. Wystarczylo ustawic lekko obciagnieta stope pod katem i traaaach, pieronski skurcz podudzia. Lazilem i spalem na prochach zmniejszajacych napiecie miesni :-( Teraz jest w miare OK, ale jesli lapie mnie skurcz, to w tej nodze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Strasznie plytkie to powiedzenie. A przede wszystkim nie prawdziwe.
Napisano Ponad rok temu
To nie tyle powiedzenie co przenośnia...a lepiej żeby mu się krzywda działa niż tobie a jak to jest płytkie to wykaż się głębią i napisz coś od siebie.@wing tsun
Strasznie plytkie to powiedzenie. A przede wszystkim nie prawdziwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No masz absolutnie racje,ale dlatego też napisałem "Jeśli sytuacja jest ekstramalna, i istnieje duże prawdopodobieństwo że twojemu życiu może coś grozić'' bo tak to wiadomo nie ma co za byle lumpa sobie życie marnować.Rozumiem przenosnie. Lepiej on niz ja. Pamietaj tylko ze jesli stanie sie taka rzecz ze zmasakrujesz i polamiesz kolesia to i jego i Twoja matka bedzie plakala. Pojdziesz do wiezienia i tak to sie skonczy. Ale nie roztrzasajmy tego. Wiemy co chciales przekazac tylko ubrales to w zle slowa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobieta, broń i samoobrona
- Ponad rok temu
-
szkoly walk dla chuliganow
- Ponad rok temu
-
Uderzenia w glowe
- Ponad rok temu