Spanie w Dzien
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Są dwie szkoły.
Jeden rabin powie: nie warto wykopywać starych wątków, lepiej założyć nowy.
Drugi rabin powie: nie warto zakładać nowych wątków, lepiej wykopać stary.
Racja, ale jak watek byl niedawno (2-3 miesiace) to warto wyciagnac, no ale jak 2 lata temu??
Juz gdzies na foum natknalem sie na dyskusje, w ktorej ktos wyciagnal watek bardzo stary. Po czym odpisal, ze skoro poprzednik nie pisze to pewnie nie mial racji bo brak mu konstruktywnych argumentow, tylko nie zauwazyl ze poprzednik pisal 2-3 lata temu i najzwyczajniej w swiecie moze juz nie czyta artykulow na forum
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Nie warto wykopywac takich watkow. Moze lepiej w takim wypadku zalozyc nowy watek.
Washi[/quote]
Zwroc uwage, ze dopiero co dolaczylam do ludzi piszacych na forum a przekonalam sie juz nie raz, ze jak nie daj Boze ktos poruszy watek, ktory juz wczesniej zaistnial to zostanie niemalze zlinczowany. Poza tym myslalam, ze na faroum istnieje wolnosc slowa i wypowiedzi i mozna dowolnie odnosic sie do watkow!!!! Widocznie sie pomylilam.
Kotka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zwroc uwage, ze dopiero co dolaczylam do ludzi piszacych na forum a przekonalam sie juz nie raz, ze jak nie daj Boze ktos poruszy watek, ktory juz wczesniej zaistnial to zostanie niemalze zlinczowany. Poza tym myslalam, ze na faroum istnieje wolnosc slowa i wypowiedzi i mozna dowolnie odnosic sie do watkow!!!! Widocznie sie pomylilam.
Kotka
U mnie upal, u Ciebie pewno tez. Wez prysznic i spokojnie przeczytaj to co napisalem, pozniej jeszcze raz i jeszcze..... A nastepnie zastanow sie czy warto skorzystac z mojej rady czy nie, jesli nie to rob swoje.
Zwroc uwage na moj drugi post w tym watku.
A co do linczowania to nie w moim stylu poklon
PS. Wlasnie napisalem dla tego poniewaz widze, ze jestes nowa uzytkowniczka, gdybys miala napisane 500 postow to bym rady nie udzielal bo bym wiedzial ze nawet sie nad tym nie zastanowisz czy ja zastosowac.
PS. 2. Jak wchodze do nieznanego mi domu i jestem wsrod nieznanych ludzi to najpierw sie rozgladam patrze jakie zasady tam panuja...
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Ale faktycznie lepiej wyciagnac stary watek niz zakladac nowy pod tym samym tytulem.
Roma locuta, causa finita est
Napisano Ponad rok temu
Są dwie szkoły.
Jeden rabin powie: nie warto wykopywać starych wątków, lepiej założyć nowy.
Drugi rabin powie: nie warto zakładać nowych wątków, lepiej wykopać stary.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fox , Spróbuj popływać jeżeli masz taką możliwość albo biegaj dużo to wyczerpuje organizm
Myślałem że bieganie WZMACNIA a nie wyczerpuje organizm.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Fox , Spróbuj popływać jeżeli masz taką możliwość albo biegaj dużo to wyczerpuje organizm
Myślałem że bieganie WZMACNIA a nie wyczerpuje organizm.
Silvio
To źle myślałeś! :wink:
Gdyby wysiłek nie wyczerpywał organizmu, to im większa jego porcja tym lepiej byśmy się czuli. Inną sprawą jest zwiększanie wydolności organizmu, które odbywa się poprzez ciągłe przekraczanie pewnych barier. Ale bez regeneracji ani rusz.
Napisano Ponad rok temu
Wez prysznic i spokojnie przeczytaj to co napisalem, pozniej jeszcze raz i jeszcze.....
PS. 2. Jak wchodze do nieznanego mi domu i jestem wsrod nieznanych ludzi to najpierw sie rozgladam patrze jakie zasady tam panuja...
Washi
Zdaje sie, ze lubisz doradzac ludziom zeby czytali Twoje rady po kilka razy. Nie wiem jak Ty ale ja nie mam problemu z rozumieniem tekstow czytanych i wystarczy mi jeden raz.
A ja zwykle jak wchodze do czyjegos domu to nawet od najgorszego wroga oczekuje chocby niklego powitania.
Kotka
Napisano Ponad rok temu
Mi to pomaga, ale tylko wtedy jak w nocy sie nie wyśpie.
Napisano Ponad rok temu
Zdaje sie, ze lubisz doradzac ludziom zeby czytali Twoje rady....
Tak sie sklada ze to forum ma taki charakter, ze czesto sie to doradza, a czy ktos korzysta z rad czy nie to jego sprawa.
...od najgorszego wroga oczekuje...
Dla mnie EOT.
PS. Nie zauwazylem bys sie przywitala, ale skoro tak mowisz to pewno w jakis bardzo specyficzny, oryginalny i nie dosc zrozumialy sposob poklon :wink:
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mowa o tym ze spanie w dzien jest nie zdrowe to brednie. Organizm odpoczywa wtedy kiedy mu na to pozwalasz a nie zdrowe jest robienie tego nieregularnie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
4 następnych tematów
-
siła
- Ponad rok temu
-
Bóle kości
- Ponad rok temu
-
BANANY i masa