szkoly walk dla chuliganow
Napisano Ponad rok temu
jakie jest wasze zdanie na temat takich sekcij ?
(ulica jest mym domem streetfighting jest mym zyciem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Clans
Napisano Ponad rok temu
Paranoja jest, jesli jakis kolo szkoli kiboli i drechow, zeby bardziej skutecznie potrafili kogos skroic. przestraszony
Natomiast grupka ludzi, ktora ma jakies doswiadczenie, wynajmuje sobie jakas salke i robi takie treningowe jam-session jest jak najbardziej oki i bywa fajna rzecza.
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedz, i w zwiazku z tym czujesz się mocniejszy, pewniejszy siebie na ulicy, walisz spojzeniami spodełba do kazdego napotaknego meżczyzny....poruszam ten temat bo ostanio dluzo ludzi chce chodzic tam ja sam zapisalem sie do kumpla i jest ciekawie to jest raczej zamknieta sekcja cwiczymy na silowni .glowie boks dodajeme do tego kopniecia na pas i na nogi pare technik z combatu no kolnak lokcie ale podstwa jest boks no i oczywiscie kilka chwytow miedzy innymi wejscie w nogi zuty przez biodro i garda z bjj i podztwowe wyjscie z niej ,ten kumpel co to prowadzi mowi mi ze nie ma sekcij w krakowie co prowadza cale kompletne trenigi albo sa same chwyty albo same uderzenia nie ma podstwowego treningu przekrojowego trenuje z nimi 3 razy w tygodniu po mimo mojego kicka,ma troche racij malo jest sekcij ktore zajmuja sie takimi treingami ale ta sekscja to jeszcze nie to barzdo malo chwytow i kupe uderzen ,
jakie jest wasze zdanie na temat takich sekcij ?
Jesteś chuliganem? Bravo chłopak z ambicjami! Moze jesteś w bojówce, co Cracovia, Hutnik a moze Wisła????
Lubisz stac z kolegami z kroic czy bić "lamusów" he?
...........................................................................................................
Zobaczysz jak cie zycie boleśnie wyprostuje! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
kamilec gdzie w warszawie jesli mozna wiedziec??
Pewnie w LO Prusa ... Jerz bedzie wiecej wiedzial sam tam trenuje.
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj-całkiem fajna ta sekcja. Ja jestem z Wawy i znalazłem streetboxing-tez taka mieszanka stylów. bardzo fajna sprawa takie coś zwłaszcza ze jest to przystosowane pod kątem ulicy-przynajmniej po takim trenowaniu ma sie mniej wiecej jakies szanse na ulicy(jak przyjdzie co do czego)
:?
Podczas walki, na ulicy, w ringu czy na macie, takie same znaczenia ma przygotowanie fizyczne jak psychiczne...co do czego.
Napisano Ponad rok temu
Bys powiekszyl kurcze te daty, nie widzisz, ze ludzie ich nie daja rady zauwazyc???
Napisano Ponad rok temu
Na ul. kaliskiego 15-w auli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Uderzenia w glowe
- Ponad rok temu
-
Sklepy militarne