kobieta vs. kobieta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na lewo i prawo ktos sie chwali ze spaczyl jakas dziewczyne, chwali sie ze lubi ogladac nie tyle sportowe walki co slabsza i piekna pleb bijaca sie, rajcuje go to, mowi ze czysta agresja i wscieklosc to poezja... ktos sie chwali (mam nadzieje ze to specyficzne poczucie humoru ) ze ma ochote pobic dziewczyne... no ludzie...
sorki ale dla mnie to cos tu jest nie tak...
forum niby samoobrona kobiet ale w tym temacie to widac ze komus sie cos pomieszalo...
moze jestem niepostepowy, moze staromodny a moze i "szowinista" (jak to niektorzy mowia nie bardzo chyba wiedzac co znaczy) ale dla mnie wstretny jest widok bijacych sie kobiet. Jest roznica miedzy walka sportowa a byle bijatyka. Sport sportem, ale czyms sie chyba roznia ludzie trenujacy MA od bandziorow czy kiboli z ustawek...
ogolem zdegustowany
Bal.
ale i tak pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawa jest prosta i stara jak swiat. Kobiety i mezczyzni sie roznia, fizycznie i psychicznie. Przemocy jako takiej nie pochwalam, ale od zarania dziejow to mezczyzni byli 'fizolami' ktorzy w taki czy inny sposob wykorzystywali tezyzne fizyczna, by polowac, bronic wlasnosci itd itp.
I cos z tego do dzisiaj zostalo. nie uwazam, zeby mezczyzni byli piekni kiedy sie bija, tak samo zreszta jak kobiety, ale z racji w/w jest to niejako bardziej "naturalne" (chociaz wiem ze to nieodpowiednie slowo i brzmi glupio, ale nie moge jakso innego, lepszego slowa dobrac)
Jak zreszta zaznaczylem, byle bijatyka uliczna a walka sportowa to dwie rozne sprawy.
Pozdrawiam i czekam na kolejna cieta riposte
Bal.
Napisano Ponad rok temu
Morał z tego taki, że czasem nie chodzi o konkretny skutek bijatyki, ani cel, czasami to po prostu beznadzieja zaczepka, jakiś głupi tekst i to dziewczyny same stwarzają sobie problemy, później nie dziwmy się, że takie filmiki powstają - tak po prostu jest i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Wedlug mnie nie mogla to byc normalna dziewczyna. Zaczepka slowna to nie powod, aby dac sie sprowokowac......
Napisano Ponad rok temu
Cóż ta moja była koleżanka kłuciła się z kimś, druga dziewczyna na nią wpadła, powiedziała coś nie miłego i tak dalej. Na nastepnej przerwie pokłuciły się i postanowiły wyjść ze szkoły i się pobić. W drodze do wyjścia ta druga uderzyła moją koleżankę, potem zaczęły się bić pięściami po twarzy, potem się szarpały, ciągały za włosy.... skończyło się na tym, że moja koleżanka wzięła jej głowę i uderzyła nią o szybę... dziewczyna była cała we krwi oO... później szamotały się na ziemi i zostały rozdzielone przez nauczycieli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja mama mówi że kiedyś damskie bójki były nie do pomyślenia. teraz dziewczyny tłuka się jak faceci - a niektórzy moi kumple mówią, ze jszcze gorzej. Sama nie mam oporu. Gdyby jakaś mnie zaczepiała - dałabym w mordę.
O tempora, o mores!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście uważam że bijące się dziewczyny są to osoby nierozważne i niezrównoważone chociażby z uwagi na to że większość powodów dla których się leją to sprawy zupełnie marginalne i mało istotne.
uwaga cokolwiek seksistowska
faceci także leją się z powodów "marginalnych i mało istotnych", ba często nawet to lubią...
Napisano Ponad rok temu
Osobiście uważam że bijące się dziewczyny są to osoby nierozważne i niezrównoważone chociażby z uwagi na to że większość powodów dla których się leją to sprawy zupełnie marginalne i mało istotne.
uwaga cokolwiek seksistowska
faceci także leją się z powodów "marginalnych i mało istotnych", ba często nawet to lubią...
To prawda ale faceci to co innego. Pobiją się a za dwa dni pogodzą i pójdą na piwo. Taka już ich natura.
Bijatyki DZIEWCZYN to dla mnie totalne buractwo. Poza tym to do niczego dobrego nie prowadzi a jedynie pogarsza sprawę. Pogodzić baby to jest dopiero sztuka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To prawda ale faceci to co innego. Pobiją się a za dwa dni pogodzą i pójdą na piwo. Taka już ich natura.
Bijatyki DZIEWCZYN to dla mnie totalne buractwo. Poza tym to do niczego dobrego nie prowadzi a jedynie pogarsza sprawę. Pogodzić baby to jest dopiero sztuka.
Oj mylisz sie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A we Wprost chyba czytałam, że w Anglii babki biją się częściej niż fececi ( był taki artykuł jak anglicy w weekendy piją do upadłego )
Napisano Ponad rok temu
siemka, pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jak macie fajne filmy zapodajcie tylko nie byle jakie co ale ostre nawalanki, noże i te 8)
siemka, pozdrawiam
Może powinienieś z seksuologiem lub psychiatrą pogadać, bo to zboczeniem zajeżdża. Jeśli nie zauważyłeś, to tematem jest samoobrona kobiet, a nie walki ustawiane dla śliniacych się facetów.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
2 następnych tematów
-
Obrona kobiety
- Ponad rok temu
-
Karate & samoobrona? Hmm...
- Ponad rok temu