kobieta vs. kobieta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niewiele miałam okazję zaobserwować. Z tego, co widziałam, to w takich szarpaninach dziewczynki w ogóle nie używały nóg. A szkoda...Czy w potyczce kobiet istnieją tylko techniki "plaskaczy", "drapania", ciągnięcia za włosy itp ? chodzi mi o potyczki "uliczne" a nie ringowe...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamietam jak byłam w 7 klasie podstawówki, koleżankom poglądy się nie zgadzały (o chłopaka zresztą), a że dziewczynki obie były zadziorne poszły w ruch pięści i nie tylko potem jedną odwieźlli do szpitala na obserwację, a drugą o mało nie wywalilli ze szkoły
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...najlepiej to wrzucić kilka fotek z takich starć...
A moze chcesz nawet video z takiej akcji? Marna to podnieta, zapewniam Cie. Mialem bardzo mieszane uczucia kiedy obejrzalem filmik z prawdziwej bijatyki kobiet. Przykro bylo na to patrzec. Ale skoro lubisz, to jest na
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się że równouprawninia KOBIET to dobra rzecz...
Napisano Ponad rok temu
...ta stronka to przesada :twisted: !!!!
wszystko mi juz styka 8O
Napisano Ponad rok temu
Czy możesz podać nazwę pliku z filmikiem z "prawdziwej bijatyki kobiet" ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silvio :
Czy możesz podać nazwę pliku z filmikiem z "prawdziwej bijatyki kobiet" ?
Przez Ciebie musialem wejść jeszcze raz na tę przerażającą przestraszony stronę.
Ja oglądałem filmy z bójkami na tej stronie z obowiązku. Aby wiedzieć czego się spodziewać w realnej sytuacji.
Bójka kobiet jest w --->multimedia--->girlfight.zip
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Tym których interesuje ten temat polecam zalogowanie się na. Jest tam dużo filmików z walkami panienek. Np w grupach realgirlfights, realgirlfights2, realgirlfights3, realgirlfights4, realgirlfights5, realgirlfights6, realgirlfightsarchives, catfightclips i wiele innych. Jest tam też trochę śmieci, ale jest wiele z tych akcji o których rozmawiamy. Niektóre to masakra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale przywalimy takim kałbojkom niechaj sie nie panoszom... hej!!
hyhy
pozdro600
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
2 następnych tematów
-
Obrona kobiety
- Ponad rok temu
-
Karate & samoobrona? Hmm...
- Ponad rok temu