kobieta vs. kobieta
Napisano Ponad rok temu
tylko w nocha juz sobie nie zapodam... to juz nie bedzie jednak to samo heh
trzeba przyznac ze kałbojka to ja nie zostane...
Napisano Ponad rok temu
Mi nie zdarzylo sie bic z dziewczyna, ale podpadl mi kiedys jeden koles z bloku, tak podpadal przez pol roku coraz bardziej (zreszta nie mi tylko) i sie doigral (starszy 2 lata,wtedy mial 17 chyba),bylo wprawdzie nierowno, bo nas 2 bylo, no ale oberwal, pazury tylko mial wbite w kark, a reszta... Pozniej tylko z mamusia przybiegl do mnie do domu, myslalam, ze ich oboje ojciec z domu wyrzuci przez okno... uhhh...mlodym i glupim sie bylo...
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś szedłem do sklepu i przechodziłem między blokami przez taki plac zabaw. Widzę taką akcję . Kilka chłopaków i dziewczyn siedzi na ławce. Takich z 15 lat. W pewnym momęcie dwie panienki zaczynają się lać. Krótka wyniana na pięści. Jedna drugą złapała za włosy i o kolano. Potem ściągnięcie na ziemię, dosiad i z piąchy. Dalej była już masakra. :twisted: Widziałem parę akcji w życiu, ale ta była najmocniejsza.
powiem lepsza. Widziałem kiedyś jak się dwie laski w pubie pobiły o mojego kumpla z wojska. Mieliśmy wtedy po 24 lata, a te dziewczyny były niewiele młodsze. Do tamtej pory myślałem że to się nie może zdarzyć żeby dwie dziewczyny biły się o chłopaka. Inny kolega powiedział że chyba mu się to śni.
Może już to kiedyś opowiadałem, jeśli tak to sorry. Przypomniało mi się po prostu.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
typowa babska nawalanka Jak się baby leją, to chyba zapominają, że mają nogi
Napisano Ponad rok temu
Na stronie clipy Example 1, 2, 3, 4, 5, 6. Też dobre.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szukałem aby coś jeszcze rzucić na forum. Chwilowo nie znalazłem ale natknąłem się na takie coś. Trochę nie na temat.
Napisano Ponad rok temu
Ups. nie chce ruszyć. Trzeba wejść na stronę i z tamtąd odpalić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez nienawidze lisci. Jeszce jak oberwie sie w ucho... masakra.
Wole z piesci
A filmik wyjebany w kosmos \Liczylem ze pozrywaja z siebie bielizne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
2 następnych tematów
-
Obrona kobiety
- Ponad rok temu
-
Karate & samoobrona? Hmm...
- Ponad rok temu