Tutaj moja fotka łapy i damiana ... Skubany ma więkrzą, ale nie kazdy wali takie mocne rzeczy w siebie
P.S jak sie żyly podobają ?
jakos na tej innej Twojej focie bic wygladal calkiem nieźle - z tej pozycji lipa
Napisano Ponad rok temu
Tutaj moja fotka łapy i damiana ... Skubany ma więkrzą, ale nie kazdy wali takie mocne rzeczy w siebie
P.S jak sie żyly podobają ?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
jakos na tej innej Twojej focie bic wygladal calkiem nieźle - z tej pozycji lipa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łukiś - niebede tego komentował bo to nie miejsce na dyskusje na temat supli tylko o bickach ale powiem tylko ze niejest mocniejsze od Nitra mocniejsze może i było kiedys jak była stara formuła.
Ps. Bover spadki to sie ma po 2 tyg choroby ( tak jak w moim przypadku) a nie po 3-4 dniach przeziębienia, apropo myslałem ze ci przybyło a nie spadło bo tak mówiłes ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajny bicekDołączam do Was dla towarzystwa ponieważ szans przy Was nie mam żadnych ale pierwszego posta należy napisać Zaczynam panowie i trzymajcie za mnie żebym wytrzymał. A swoją drogą podziwiam Was za wytrwałość.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pokaz jeszce przodemMoje bicepsy tylem 66.JPG 19,81 KB 50 Ilość pobrań
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bo tu bicka nie widze...ale moze sie schowal ;]ale skoro ma prawie 37 to nie jest tak zle...o 1 wiecej niz u mnie ;p36,5 biceps po 3 zajebistych miesiącach ćwiczeń, warto dodać, że zaczynałem z 33 chociaż na siłowni nie jestem od tych 3-ech miesięcy tylko od tego czasu ćwiczę bardzo regularnie i myśle, że są efekty
Napisano Ponad rok temu
ja bo tu bicka nie widze...ale moze sie schowal ;]ale skoro ma prawie 37 to nie jest tak zle...o 1 wiecej niz u mnie ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze poprostu zdjecie zle wyszlo ;] daj jeszcze z przodu i luzem ,thx ;d
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Shinkendo Siemianowice Śląskie |
MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM |
|
|
||
Ból w bicepsie |