KSW 17 - zemsta
Napisano Ponad rok temu
Gala z wielkimi niespodziankami, zarówno niespodzianki pewniaków jak i niektórych wygranych.
Tak więc moje zdanie na temat tej gali: Tytuł rewanż miał dojść do skutku więc dlatego wyrolowali Zikicia i Thompsona.
Zaskoczył mnie Kornik który dobrym podbrrudkowym zamroczył Irokeza, trener parteru z Arrachionu a jednocześnie sędzia tej walki słusznie przerwał tę walkę lecz Irkoez kompletnie był tym zaskoczony...
Mamed - oczywiście klasa. Przygotowywał się pod Filho i szlifował na niego stójkę, lecz wyszedł Taylor i zastosował swoją dawną broń jaką jest parter.
Ten zawodnik po prostu podkreśla swoją światową klasę.
teraz KSW 18 - Licze na Mamed Chalidow vs Hector Lombard...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do wyniku to sam ocenić nie umiem ale chciałbym zobaczyć ich już takich wymęczonych w dogrywce heh
Co do Mameda to szkoda że go nie oglądamy już w UFC ;p
Formuła K1
Ogółem sztuki walki to mnie kręci
Napisano Ponad rok temu
z tego samego klubu jestesmy Tyson wiec Ty smiesz mi rzucac rekawice?Zaskoczył mnie Kornik
Tyson, czemu nie wypowiesz sie na teamt walki pudziana?
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]niech mi ktos powie co sie działo jak Tomson zabrał mikrofon? bo po chwilipolsat włączył reklamy i dupa;/
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Tyson napisał/a:
Zaskoczył mnie Kornik
z tego samego klubu jestesmy Tyson wiec Ty smiesz mi rzucac rekawice?
Przestań jeść tego Napalma i wariata strugać To tak jakbym ja miał powiedzieć, że jestem z tego klubu co Saidov i Chalidow którzy są lata świetlne przed Kornikiem.
Tyson, czemu nie wypowiesz sie na teamt walki pudziana?
Czytaj dokładnie:
dlatego wyrolowali Zikicia i Thompsona.
Tu odniosłem się do walki Pudziana jeśli troszkę byś pomyślał. A jesli tak bardzo chcesz żebym się wypowiedział to słuchaj uważnie:
Powinna być jak najbardziej dogrywka, Thompson miał przewagę w obaleniach i dużo przeleżał na Pudzianie ale Pudzian za to w stójce był o wiele aktywniejszy, kilka ciosów zamroczyło Jamesa, nawet pod koniec walki możesz policzyć ciosy te przy linach, z 13 ich było a to są jednak punkty. Thompson też punktował z góry gdy na nim leżał lecz Pudzian pewną część blokował i też coś tam z góry stukał. Wynik był niejednogłośny, mogło być tak, że dwóch sędziów dało na remis a jeden na minimalną przewagę Pudziana i to zadecydowało o wszystkim. O niesłusznej porażce Zikicia nie mówi się już bo typowy Kowalski czy Nowak nawet nie widział tej walki.
Niedługo okażą karty sędziowskie i wszystkiego się dowiemy.
Powinni zmontować filmik z ich walką i kolejno pokazywać gdzie dają punkt Mariuszowi a gdzie Jamesowi.
Napisano Ponad rok temu
28 11 2011
Na zwołanej dzisiaj konferencji prasowej właściciele KSW ogłosili, że kontrowersyjny wynik pojedynku Mariusza Pudzianowskiego z Jamesem Thompsonem na sobotniej gali KSW 17 został zmieniony na no contest. Podczas gali ogłoszono większościowe zwycięstwo Polaka, jednak później przy sprawdzaniu kart sędziowskich okazało się, że sędzia Piotr Bagiński przekazał sędziemu ringowemu kartkę z niewłaściwym zwycięzcą na swojej karcie. W rzeczywistości walka była oceniona jako niejednogłośny remis i powinna być zarządzona dogrywka. Jak ogłoszono na konferencji punktacja w walce wyglądało następująco: sędzia Robert Łysiak 20-19 dla Pudzianowskiego, sędzia Leszek Pawlęga 20-20, sędzia Piotr Bagiński 20-19 dla Thompsona.
Jednocześnie właściciele federacji KSW ogłosili, że w swojej kolejnej walce Mariusz Pudzianowski nie zmierzy się po raz trzeci z Thompsonem. Sam Mariusz był niezadowolony z zaistniałej sytuacji, twierdząc, że byłby w stanie wygrać walkę w dogrywce. Zapowiedział też chęć dalszej współpracy z KSW.
mmarocks.pl
Jak już zaczęli mówić o konferncji to wiedziałem, ze tak będzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu