Przerobiłem już tunczyki każdej firmy w cenach gdzies od 2,80 do 4,5 . Wszystkie posiadały czerwone podobne w smaku miesko. Dziś przyszła kolej na Graala w oleju sojowym a tam białe mięsko. No i pytam, jakie różnice, bo wręcz kluczowe muszą być, pomiędzy tą rybką a innymi?Ps. Było zajebiste !
biały tuńczyk z puchy
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Mistrzostwa Świata w Koluchstylu Białystok 21.09. 2013 r. |
ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny |
|
|
||
seminarium z T. Wingrove w Białymstoku 18-20.09.2009 |
JIU JITSU |
|
|
||
GASSHUKU YAWARA JUTSU Białystok 19-21.09.2014r. |
JIU JITSU |
|
|
||
mix jajeczno-tuńczykowy do kanapek ;) |
Kuchnia |
|
|
||
Kickoxing w Białymstoku |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Dieta do oceny- Ponad rok temu
-
Dieta na mase 70kg do oceny- Ponad rok temu
-
Liczenie podaży białka- Ponad rok temu
-
Dieta dla mnie- Ponad rok temu
-
owoce/witaminy- Ponad rok temu
-
redukcja po dlugiej przerwie- Ponad rok temu
-
Dieta na redukcję w nietypowych okolicznościach- Ponad rok temu
-
pare pytan- Ponad rok temu
-
Dieta na masę do oceny- Ponad rok temu
-
posilki wysokobialkowe- Ponad rok temu




Ponad rok temu
