Przerobiłem już tunczyki każdej firmy w cenach gdzies od 2,80 do 4,5 . Wszystkie posiadały czerwone podobne w smaku miesko. Dziś przyszła kolej na Graala w oleju sojowym a tam białe mięsko. No i pytam, jakie różnice, bo wręcz kluczowe muszą być, pomiędzy tą rybką a innymi?Ps. Było zajebiste !
biały tuńczyk z puchy
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Co lepsze – tuńczyk czy łosoś? |
Diety |
|
|
||
makaron z tuńczykiem i cebulą dla leniwych |
Kuchnia |
|
|
||
BOKS BIAŁYSTOK -sekcja rekreacyjna |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|
||
Krwiożerczy Tuńczyk |
GALERIA BRONI |
|
|
||
GDZIE w Białymstoku? |
JIU JITSU |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta do oceny
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase 70kg do oceny
- Ponad rok temu
-
Liczenie podaży białka
- Ponad rok temu
-
Dieta dla mnie
- Ponad rok temu
-
owoce/witaminy
- Ponad rok temu
-
redukcja po dlugiej przerwie
- Ponad rok temu
-
Dieta na redukcję w nietypowych okolicznościach
- Ponad rok temu
-
pare pytan
- Ponad rok temu
-
Dieta na masę do oceny
- Ponad rok temu
-
posilki wysokobialkowe
- Ponad rok temu