Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPALACZE TLUSZCZU - co radzicie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

SPALACZE TLUSZCZU - co radzicie
Witam mam 24 lata wzrost 175 waga 75 kg, chcialbym troche rzucic tluszczu z brzuchu dlatego zrobilem ten temat. Troche zle sie odzywaolem przez ostani okres, slodycze fast fudy piwko i troche brzuch urosl Moglibyscie mi polecic jakis suplemnet pomagajacy w spalaniu tluszczu?? mam zamiar zaczac trening biegowy 4-5 razy w tyg plus jakas dieta, chcialbym sie dowiedziec jak suplement bylby dobry i oczywiscie nie zbyt drogi. Czytalem cos o l-karnitynie ale chyba ona zby malo skuteczna?? Prosze o pomoc
  • 0

hepatil

Moderator na okresie próbnym

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 758 postów
3
Neutralna
  • Zainteresowania:wschodnie sztuki walk , zelastwo
  • Wzrost [cm]:190
  • Pas [cm]:82
  • Waga [kg]:98

Napisano Ponad rok temu

Re: SPALACZE TLUSZCZU - co radzicie

michals1986 napisał

Troche zle sie odzywaolem przez ostani okres, slodycze fast fudy piwko i troche brzuch urosl

popraw zarcie do tego bieganie jak zaczniesz to zadne suple nie beda potrzebne

michals1986 napisał

wzrost 175 waga 75 kg

za wiele tego fatu to chyba nie masz ?
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hmm no o to chodzi ze tak 3-4 kg chcialbym schudnac, ale jakis suplement musze brac tak bedzie mi psychczine lepiej podejsc do treningu, wiec prosze o jakies skuteczne suplementy, cos slyszalem o suplemencie super cust 3 ale nie wiem czy on dobry do biegania czy moze bardziej na silke
  • 0

hepatil

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 758 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak chcesz suple to napisz najpierw jak sie bedziesz odzywiac ?
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hmm jakiejs wielkiej diety nie wprowadze ale najwazniejsze odstawie slodycze, plus pokarmy z duza iloscia cukru, zero piwa i bardzo zadko jakas pizze itp ( 1-2 w miesiacu )
pracuje wiec tak sniadanie- kanamki z ser zoltym, dzem, szynka, 2 przewa wpracy to tez kanapki, kolo 15 obiad, jakas zupa makaron, ryz czy tez mieso, ogranicze smazone rzeczy, wieczorem jakies owoce lup platki
  • 0

Tiger1418048803
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

michals1986 napisał

bardzo zadko jakas pizze itp ( 1-2 w miesiacu )

1-2 miesiace to ja mysle, ze cała ta redukcja potrwa, wiec wiesz :rotfl: 4kg to ogolnie śmieszny balast jest, bez spalacza na lajcie dasz rade :P

Edit: na noc tylko wyrzuc owoce czy płatki (bo to węglowodany i cię podlewać tłuszczem bedzie). Daj na noc twaróg albo serek wiejski. Do tego biegi i 4kg zniknie lajtowo imho.
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tiger napisał

bardzo zadko jakas pizze itp ( 1-2 w miesiacu )

1-2 miesiace to ja mysle, ze cała ta redukcja potrwa, wiec wiesz :rotfl: 4kg to ogolnie śmieszny balast jest, bez spalacza na lajcie dasz rade :P

Edit: na noc tylko wyrzuc owoce czy płatki (bo to węglowodany i cię podlewać tłuszczem bedzie). Daj na noc twaróg albo serek wiejski. Do tego biegi i 4kg zniknie lajtowo imho.

no moze i dal bym bez spalacza , ale ten spalacz bedzie dzialal na moja psyhike zeby cwiczy bo tak moze byc trudno sie zmusic do takiego codzinnego wysliku, jak mi sie nie chce w piatki na trening pilki noznej pojsc, a tym bardziej w niedziele na mecz:)
  • 0

Tiger1418048803
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:dontgetit: kurwa, stary, to Ty sobie placebo kup jakieś, też cie bedzie motywować, że "Coś bierzesz to ćwiczysz". Serio, jak tylko to ma cie motywowac do roboty, to lepiej w ogóle odpuść (ale doradzam jednak jakieś samodzielne zmotywowanie się i wziecie w garsc). Tak to spalacz ci sie skonczy, diete trzymac przestaniesz, bo niesmaczna czy coś i wszystko wróci do punktu wyjścia albo i bedzie jeszcze gorzej niz było. Powaga.
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kolego diety juz postaram sie na stale ograniczyc, a teraz bede duzo cwiczyl zeby rzucic to sadlo a pozniej mysle ze 1-2 razy w tyg bieganie wystrczy , a ten suplement chcialbym raz zaststosowac zbey zobaczyc jak on dziala na moj organizm
  • 0

Tiger1418048803
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To na początek możesz zarzucić Thermo Speed Extreme z Olimpu. Ja od tego zaczynałem, dość dobre na początek.
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

sluchaj Tiger a ten suplemnet co podales to jest Termogenik??? one sa bezpieczne?? jelsi on podonosi temparature w ustroju czlowiek ato moze wystapic jakies ryzyko ??
  • 0

Tiger1418048803
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tak, to jest termogenik. Ryzyka to żadnego raczej nie ma :P Będziesz się tylko bardziej pocić na treningach. Ja to brałem dwa razy w 3-ciej gimu i nic mi się nie stało :)
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A jeszcze mam taka sprawe moglby mi ktos ulozyc jakas diete do tego suplementu?? trening 4 razy w tyg bieganie, 1 raz trening pilki noznej i 1 mecz pilki noznej
  • 0

hepatil

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 758 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A jeszcze mam taka sprawe moglby mi ktos ulozyc jakas diete do tego suplementu??

nie ma czegos takiego jak dieta do supla
diete trzeba miec i wtedy w zaleznosci jak tam sie odzywiamy ( masa , redukcja )
i wtedy najprosciej mowiac jak juz dieta i trening nie daja rady mozna sie wspomoc suplementem diety

co do diety to pozytaj , uloz cos i wrzuc do sprawdzenia
troche sie wysil
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jesli chodzi o diete to mniej wiecej wiem co jesc, tylko mozecie mi podpowiedziec jakie produkty jesc przed treningiem i po treningu?? wystarczy ze jem 5 razy dziennie czy czesciej? i jeszcze jesli chodiz o ten suplement Thermo Speed Extreme z Olimpu spozywac go rano przed posilkiem a po pludniu po obiedzie przed treningiem??
  • 0

hepatil

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 758 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wystarczy ze jem 5 razy dziennie czy czesciej?

jak masz mozliwosc to nawet 6-7 posilkow , mniejsze a czesciej , metabolizm podkrecisz
dieta ma byc porzadna nie mniej wiecej , co z tego ze wrzucisz spalacz jak zarciem bedziesz dzialac w druga strone
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To sluchaj moglbys mi napisac jakas przykladowa diete?? Co jesc przed treningiem a co po, i jakie produkty zjadac na wieczor, bardzo prosze o uproszczona diete
  • 0

Tiger1418048803
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ogranicz węglowodany, zwłaszcza po treningu i na noc. Na noc mozesz zjesc jakieś wolnoprzyswajalne białko (twaróg/ serek wiejski/ jajka/ szejka kazeinowego). Tyle.
  • 0

michals1986
  • Użytkownik
  • Pip
  • 24 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hmmm no po treningu to ograniczam weglowodany, a w ciagu dnia raczej je spozywalem, ograniczalem tluszcze, wiec co mam jesc jelsi mam ograniczyc weglowodany?? prosze o jakies przykladowe produkty
  • 0

varjo99
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 160 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja bym właśnie po treningu spożył więcej węglowodanów a ograniczył w ciągu dnia. Tłuszcze są ważne, nie omijaj ich.
  • 0