Witam , przemiana materi
Napisano Ponad rok temu
A teraz cos innego, jem duzo , do tego wpieprzam od czasu do czasu bialko, znaczy 2 razy dziennie od miesiaca, kreatyne bralem w swieta bozego narodzenia... i zamiast byc bardziej masywny , to jestem wyrzezbiony czemu?Wiecie mi to odpowiada , ale byc moze na totalnej masie to moja lapa wynosila by na prostej juz 3.6
Napisano Ponad rok temu
dla jednych duzo , dla innych maloz wagi 56kg na 66kg to duzo?,
nie wszyscy rowno masy nabieraja , no i jeszcze zalezy jaka to masa
moze jakos w centymetrach napisz bo wogole nie wiem o czym piszeszz lapy 2.7 prosta na 3.3 i i 3.0.5 napieta na 3.6 ?
a temu ze to nie od supli sie rosnie / tyje / itd itp tylko od zarciakreatyne bralem w swieta bozego narodzenia... i zamiast byc bardziej masywny , to jestem wyrzezbiony czemu?
rozpisz co tam szamasz dziennieA teraz cos innego, jem duzo , do tego wpieprzam od czasu do czasu bialko, znaczy 2 razy dziennie od miesiaca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak nie masz czasu ? skoro cos jesz to rownie dobrze mozesz zastosowac dietebo czasu na to nie mam ,jem co wlezie, ale nie pierdoly , tylko same konkrety
a co do przyrostow to na poczatku idzie fajnie , z czasem jest coraz gorzej
a jedzac - co wlezie to calkiem gorzej bedzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
posilki mozesz robic nawet na 2-3 dni do przdu , porcjujesz , wrzucasz do plastikowych pojemnikow i do lodowki
potem tylko wyciagasz iszamasz
co do gramatury produktow , to w aptekarza sie bawic nie musisz
wystarczy ze raz zwazysz np. platki owsiane i na przyszlosc bedziesz wiedzial ze szklanaka owsianych to 90g
i tak samo z innymi produktami
a jak ktos nie ma wagi lub nie wie jak wazyc to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
hepatil, posiłki w pojemnikach. Z ich przygotowaniem nie ma problemu, problem jest z powstrzymaniem strachu i wyjęciu ich w towarzystwie No chyba że się ma 40+cm w łapie to się nikt nie odważy uśmiechąć
Napisano Ponad rok temu
albo sie w to wchodzi , napierdala i jest sie bestia albo masturbacja i po kilku latach znowu jakies forum i te same pytania
cwicze juz iles tam jakie suple bo chce 80 w lapie do lata
sam trening to jest na moje jakies 10-15% wszystkiego
to tylko impuls dla miesni
reszta to walka w kuchni , to walka zeby polknac kolejny kes jebanego ryzu i cyca kury , to walka z czasem zeby wylapac jak najwiecej snu
i dlatego niektorzy po jakims czasie maja EFEKTY a inni siedza w kacie z fiutem w rece...
nie ma opierdalania sie
Napisano Ponad rok temu
Absolutna podstawa, za młodu zjebałem sprawę i tam kilo nie przybywało, dopiero teraz
Chociaż i tak ciezko jest o dobre produkty
Postaram się załatwic jajka i kuraka od jakiegoś goszpodarza ze wsi, moze ciut droższe ale lepsze jakosciowo. A nie jajka z biedronki, po których są takie gazy że tapeta odpada
Napisano Ponad rok temu
A nie jajka z biedronki, po których są takie gazy że tapeta odpada
cos o tym wiem.. Jak sie je ugotuje to jebia na odleglosc
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
jak się ma efekty, to nadal można siedziec w kącie z fiutem w ręcei dlatego niektorzy po jakims czasie maja EFEKTY a inni siedza w kacie z fiutem w rece...