jedzonko z marketów
Napisano Ponad rok temu
ale pytam o dział miesny z kauflanda i bułeczki. A dokładnie chodzi mi o filecik z kury i schab, cięte na plastry, ceny nie duze, a to tego 2 ciemne buły mozna kupic i posiłek wydaje sie byc dobry za cene 4 zł. wydaje, bo nie jestem pewny co tam tak naprawde mozna znalezc, a te buły boje sie ze to mąka mieszana. Ktoś ma jakies wiesci co dokłądnie moge wcinać od jakis dwóch tygodni ? filet filetowi równy w tym przypadku ?
Napisano Ponad rok temu
tego to Ci nikt nie powie tak jak nie bedziesz pewny z czego naprawde skladaja sie ine produkty.Ktoś ma jakies wiesci co dokłądnie moge wcinać od jakis dwóch tygodni
ogolnie tez robie duzo zakupow w biedronce bo mieszkam niedaleko i jest bardzo tanio. Do tego mleczny start jeszcze po sniadaniu polecam i w ogole jako przekaske
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to chyba chodzilo o te z marketow ?starsza od kumpla jest pielegniarka i nigdy w zyciu nie pozwoliła mu jesc kury. mówi ze najgorsze co mozna jesc, ale nie wiem czemu... ktos sie łąpie w temacie?
oprocz marketowych zabiegow zeby miesko ladnie wygladalo to mozna zobaczyc na tubie jak sie "produkuje" kuraki , wtedy pewnie niejednemu przejdzie ochota na cycuchy
jak t mowia - czlowiek nie swinia , wszystko zezre
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem, to za pompę odpowiadają węglowodany, a nie białkoOgólem to dziwne ale jajka i serki wiejskie dają mi najwiekszą pompe, nie czuje tego po gotowanej kurze ani nawet anabolic protein, za to UNS robi swoje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu