Co jesc kiedy nie ma czasu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz pieczywo ciemne z kurczakiem zjeść. Garść owoców i warzyw i masz posiłek.
Napisano Ponad rok temu
A znacie moze jakies produkty bogate w bialko, ktore mozna kupic w sklepie np. Leviatan czy biedronka i zjesc je na miejscu. Ostatnio szukalem wlasnie takich produktow i jedyne co znalazlem to batoniki typu musli i ser bialy ktorego i tak raczej ciezko zjesc po wyjsciu ze sklepu. Jakies propozycje?
Napisano Ponad rok temu
no, zbiorowisko się robi irytujące, zupełnie jakbyś zamiast z pojemnikiem kury z ryżem siedział z bombą na kolanach.I trzeba opanować wzrok kolegów
Kurde kurczak i ryz na zimno srednio mi sie widzi . W tamtym roku przez ok pol roku bralem do szkoly bulke z kawalkiem kotleta w srodku i jadlem to na zimno, teraz kiedy o tym pomysle to robi sie niedobrze, tak samo bylo z ryzem 2 lata temu.
A znacie moze jakies produkty bogate w bialko, ktore mozna kupic w sklepie np. Leviatan czy biedronka i zjesc je na miejscu. Ostatnio szukalem wlasnie takich produktow i jedyne co znalazlem to batoniki typu musli i ser bialy ktorego i tak raczej ciezko zjesc po wyjsciu ze sklepu. Jakies propozycje?
Hmm, serek wiejski może, ale to kazeina, więc w sumie w ciągu dnia nie najlepszy wybór. Lepiej coś o szybszej wchłanialności. Może batoniki białkowe/gotowe posiłki białkowe. Z tym, że to na pewno będzie dość kosztowne. A może zainwestuj w jakiś pojemnik utrzymujący w miarę temperaturę żywności?
Napisano Ponad rok temu
no, zbiorowisko się robi irytujące, zupełnie jakbyś zamiast z pojemnikiem kury z ryżem siedział z bombą na kolanach.I trzeba opanować wzrok kolegów
Eee tam z bombą, conajmniej jak byś na golasa siedział
Napisano Ponad rok temu
idzie zjeść, uwierz mi.Kurde kurczak i ryz na zimno srednio mi sie widzi
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Kurwa, Gorthin, dziś sobie wziąłem porcję białeczka. Jak tylko wyciągnąłem shaker to już poruszenie jakby co najmniej statek kosmiczny przyleciałno, zbiorowisko się robi irytujące, zupełnie jakbyś zamiast z pojemnikiem kury z ryżem siedział z bombą na kolanach.I trzeba opanować wzrok kolegów
Eee tam z bombą, conajmniej jak byś na golasa siedział
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
o boże zdziwienie takie ... "co on ma, co on robi" ...
i tłumaczyć co to jest bo nikt nawet nie ma pojęcia co to może być hahaha
a to zwykłe białko z carbo zmieszane i mlekiem
Napisano Ponad rok temu
ja na studiach na przerwie jak wyciągałem shaker
o boże zdziwienie takie ... "co on ma, co on robi" ...
i tłumaczyć co to jest bo nikt nawet nie ma pojęcia co to może być hahaha
a to zwykłe białko z carbo zmieszane i mlekiem
Ciesz się, że Cię nie egzorcyzmowali, kiedy (i jeśli) użyłeś słowa Carbo XD Ja już wolałem nawet nie mówić, czy to WPC, Hydro czy Izo, białko i chuj xd Ale tak to jest jak się ma w klasie tylko jednego ćwiczącego kumpla
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 2010-11-17, 19:08 ]
Aaa a propo, przypomnę, miałem w naturze gotować jajka a po paru godzinach dopiero je jeść, uwaga taka, że jeśli widzimy pojawiający się na jajkach zielony nalot(obwódke, często na urodzinach można sie z tym spotkać) nie powinno się jajec wtryniać, gdyż kolor ten jest wynikiem reakcji zelaza z siarką To pewnie stąd te siarczyste gazy , ale na dłuższą mete tlenek siarki (IV)jest szkodliwy
Napisano Ponad rok temu
ja tam nigdy nie jadłem na urodzinach jajek ;djeśli widzimy pojawiający się na jajkach zielony nalot(obwódke, często na urodzinach można sie z tym spotkać)
BTW - co studiowałeś słaby?