Msomorph + GM ! Opis dziłania STR2
Napisano Ponad rok temu
Jakie radzicie dawkowanie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co sądzicie o połączeniu MESOMORPH + GREEN MAGNITUDE ...
Jakie radzicie dawkowanie ?
Napisano Ponad rok temu
MESOMORPH
only przed treningiem
GREEN MAGNITUDE ...
2 x day
połączenie wymiatające.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dieta będzie białko kupuje na dniach w razie braku w diecie dziennej ... i pewnie carbo tak zęby po siłce mieć kupie
+ witaminy + oliwa lub tran
a dni DNT ? tylko rano GM ? czy tez 2x ?
Napisano Ponad rok temu
a dni DNT ? tylko rano GM ? czy tez 2x ?
kurna masz 80 porcji to na co będziesz oszczedzał na ciężkie czasy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyzwyczaisz na tyle że chuja będziesz czuł.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do tego białko z kurczaka i tuńczyka będzie w ciągu dnia ... (pierś na pewno, co do tuńczyka zobaczymy czy znajdę taniego jakiegoś w sklepach)
Wiadomo witaminki + witamina C (na stawy nie potrzebuje w tym momencie nic bo nie czuje bólu żadnego)
Carbo po treningu jeśli fundusze pozwolą ... jeśli nie to ryż
Z tłuszczami będzie najtrudniej ... co polecacie żeby uzupełnić tłuszcze ? coś taniego z produktów spożywczych ?
Jeść będę tak
DT:
GM rano - 1 dawka
Meso przed Tren - 0.5 dawki początkowo później zwiększał będę
GM po Tren - 1 dawka
DNT:
GM rano - 1 dawka
Takim sposobem zrobię 50 dniowy cykl.
Napisano Ponad rok temu
Tak czy owak na noc serek wiejski byłby dobry.. kombinuj ze smakiem, cebula pieprz, czasami na słodko, czasami twaróg?Twarogi mi się przejadły więc dziś zakupie 3.4kg białka.
Do tego białko z kurczaka i tuńczyka będzie w ciągu dnia ... (pierś na pewno, co do tuńczyka zobaczymy czy znajdę taniego jakiegoś w sklepach)
Tuńczyk puszka (po odsączeniu 130g) od 2,50-3 zł znajdziesz już w supermarketach, jak nie to wal 2x kure.
carbo nie jest drogie.. a ryż to swoją drogą, tak czy siak po treningu musi coś być (60g carbo i posiłek)Carbo po treningu jeśli fundusze pozwolą ... jeśli nie to ryż
tania jest oliwa z oliwek, litr około 15 zł z pierwszego tłoczenia (extra virgine), kupuj tą w butelkach szklanych. Dobrym źródłem białek są jajka, nie wiem czy będą w diecie? mają też dobrą bardzo ilość tłuszczy...Z tłuszczami będzie najtrudniej ... co polecacie żeby uzupełnić tłuszcze ? coś taniego z produktów spożywczych ?
Napisano Ponad rok temu
3-4 jajka + ryż (100gr)
ryz(100gr) z piersią z kurczaka (100gr)
---------- trening ----------
ryz + piersią z kurczaka (100gr)
ryz z mlekiem + 50gr białka
serek wiejski przed snem
słonecznik 90gr (miedzy posiłkami)
i oliwa z oliwek oraz carbo dojdzie jeśli kupie
Napisano Ponad rok temu
80g białka z odżywki, 45 z kurczaka, 20 z serka wiejskiego, z 30g z 4 jajek to 175g białka wychodzi czyli tak dosyć dużo, ale dobrze.
zamiast słonecznika poleciłbym orzechy włoskie, mają dużo dobrych składników z resztą, słonecznik też może być..
i starać się wyregulować tłuszcze tak mniej więcej na 80g, byłoby fajnie i dostarczaj w miarę w równych odstępach czasu prócz na noc.. chociaż niektórzy na noc siepają
No i rano witaminki dowal jak możesz
po każdym tygodniu podbijaj trochę kalorii, w DNT oczywiście zjeżdżaj trochę z nimi w dół, B i T bez zmian, reguluj węglami w miarę możliwości.
Napisano Ponad rok temu
po przebudzeniu multiwitaminy + magnez + witamina C
50gr białka + płatki owsiane z mlekiem
3 jajka + ryz 100gr
ryz 100gr z kurczakiem 100gr
trening
carbo 60gr
ryz + kurczak 100gr
ryz z mlekiem + 50gr bialka
serek wiejski 200gr lub 100gr twarogu - przed snem (raczej twaróg)
słonecznik (miedzy posiłkami)
oliwa z oliwek do posiłków po 10ml ?
Do tego jeszcze suple gdy dojdą dopisać trzeba będzie ... od jutra taka dieta jak UP.
Zobaczyłem na Allegro Meso za 130zl ... napisałem o skład tej wersji co sprzedaje i pytanie czy to ta dobra wersja ?
Mesomorph Supplement Facts:
Serving Size: 22 grams
Servings Per Container: 25
Amount Per Serving:
SYNTHENOX-CARNOSINE/NITRIC OXIDE SYNTHESIZING COMPLEX
10,300MG:
L-Citruline DL-Malate, Beta Alanine, Arginine Ethyl Ester DI-HCL, Icariin (50%), Glycocarn (GPLC)
MESOSWELL-CELL VOLUMIZING ATP MATRIX 4,500MG:
Di-creatine Malate, L-Taurine, Creatinol-O-Phosphate,Agmatine sulfate
NEUROMORPH-NEURO ENERGIZED STIMULANT MATRIX 2,025MG:
Glucoronolactone, Thiamizine (Thiamine Disulfide Butyrate Ester), Methylxanthine Anhydrous, 3 7-Dihydro-3,7-Dimethyl-1H-Purine-2,6-Dione, Naringenin, 1,3 Dimethylamylamine.
Mesomorph Other Ingredients:
Naturally sweet, calcium citrate, VL mask, ace-K, tropical fruit fl, red #40.
Napisano Ponad rok temu
Wtedy z jajek tak z 20 gram, ze słonecznika z 20 ściągniesz może, nie wiem ile chcesz jeść, to i tak do posiłku przed i po siłce po 5 gram oliwy i 25 do rozdania na inne posiłki..
patrz ile tych orzechów czy tam słonecznika. Staraj się dostarczać w miarę równomiernie wtedy do jajek nie dodawaj, żeby w miarę równo dostarczać tłuszcze (od nich uzależniona jest praca testosteronu w organizmie) a poziom stały teścia służy anabolizmowi. (jeżeli chce Ci się w to bawić i Cię to ciekawi)
Tego samego meso wyczaiłem jak tylko go na aukcje dali i chyba wezme go jutro.. chciałem hemorusha, ale ten taki tani..
Napisano Ponad rok temu
Co do tłuszczy ze słonecznika to 44gr wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Jak ze słonecznika tyle Ci tłuszczy wyjdzie, to wypij przed i po siłce z posiłkami po 5g oliwy i styka.. a słonecznik jedz w równych odstępach czasu.
Co tydzień zwiększaj ino kcale węglami i gites
Napisano Ponad rok temu
czy są jakieś różnice miedzy ryżem normalnym a parboiled ?
a z tą oliwą ... bardzo jest konieczna ? bo pieniędzy niestety nie mam już za wiele ...
Napisano Ponad rok temu
Oliwa do diety no ważna sprawa jako tłuszcze, a kosztuje 15 zł litr oliwy z oliwek (extra virgine kupuj w szklanej butelce) i masz na cały cykl a nawet i ponad jeśli będziesz miał aż tyle tłuszczy ze słonia i jajek.
Ryż to kupuj obojętnie jaki, ja już na to jakoś szczegółowo nie patrzę, ma mieć na 100g około 80g węgli i już, może się różni czasem gotowania i kilkoma innymi sprawami, ale to już... ryż jak ryż, biorę w paczkach i siema. Możesz też kupować np. kaszę..