Problem z poceniem sie
Napisano Ponad rok temu
Co ja mam zrobić? Temat jak najbardziej serio, więc bez głupich komentarzy proszę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mniej omnadrenuWitam. Mam taki głupi problem Co mam robić żeby się tak nie pocić pod pachami?
żarcik
Napisano Ponad rok temu
Napisz dokładnie jaka, bo jest zapewne kilka rodzajów.rexona jest zajebista ja uzywam i suchy jestem.
Ale poważnie nie ma się z czego śmiać, bo to kurwa moja udręka jest, a żeby sobie ubrać obcisłą koszulkę i przykozaczyć to już w ogóle nie ma mowy...
Napisano Ponad rok temu
i nie używaj dezodorantów tylko antyperspirantów
polecam rexona for men a w sztyfcie.
PS mozesz jeszcze użyć któryś z preparatów sholl
tak wiem są do stóp ale pod pachami też super zdaja egzamin
tylko trzeba to potem "przykryć" jakąś perfumą na ubranie.
ale najważniejszy jest sposób pierwszy.
Napisano Ponad rok temu
Pewne to jest? Ile razy dziennie mam to pić?Pij zaparzoną szałwię w torebkach po tygodniu problem z głowy a raczej z ciała
Napisano Ponad rok temu
trzy serie po 20 powtórzeńPewne to jest? Ile razy dziennie mam to pić?
antyperspiranty na ogolone pachy ja mam w kulce rexone
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozwiazanie twojego problemu: kup antidral lub etiaxil w aptece
antidral tanszy kilkanascie zlotych - przed pusciem spac myjesz sie pod pachami i smarujesz antidralem. jak bedziesz lezal pewnie bedzie mocno szczypac ale musisz przetrzymac i nei dotykac pach na drugi dzien nie powinno byc ani kropli
stosuj najpierw co 2 dni a jak potliwosc ustapi z raz na tydzien zapobiegawczo
Napisano Ponad rok temu
Pewne to jest? Ile razy dziennie mam to pić?
pewne, 1-2 x dziennie
Napisano Ponad rok temu
Moj mlody stosuje i mowi ze dziala zajebiscie. Ja na sobie prztestuje niebawem. Aczkolwiek higiena jest najwazniejsza jak wiadomo.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Leon mówisz że antidral należy stosować na noc co drugi dzień, na etykiecie pisze, że należy stosować codziennie rano na umytą i suchą skórę (unikać tarcia). W przypadku mniej intensywnego pocenia się wskazane jest stosowanie płynu co drugi, lub co trzeci dzień.
Jak śpię w nocy to się nie pocę pod pachami i rano mam sucho, tylko jak gdzieś wyjdę, zacznę się ruszać np. jak jestem w szkole.
Napisano Ponad rok temu
jak posmarujesz rano to cie beda caly czas szczypaly pachy a przed snem to zaraz usniesz a na drugi dzien nie powinno byc kropli
codzien nie bardzo stosowac bo sobie podraznisz skore co drugi dzien z powodzeniem wystarczy
zrob jak mowie bedzie ok
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle to myślałem, że to jakaś maść będzie ten antidral, a to jest w kulce jak sztyft.
Napisano Ponad rok temu
Ok. W takim razie będę stosował na noc co drugi dzień. Mam tylko nadzieje, że jak jutro dojdę do szkoły to nie będę miał mokro pod pachami
A tak w ogóle to myślałem, że to jakaś maść będzie ten antidral, a to jest w kulce jak sztyft.
pewnie dzialanie tego jest takie samo jak Etiaxil'u. Stosuj co 2 dzien tak jak pisza, ale pamietaj tez o tym ze to nie rozdzka i od razu nie bedzie dzialalo tak, ze nic sie nie bedziesz pocil
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ogólnie jestem zadowolony, bo dziś się nie pociłem jak byłem w szkole, przynajmniej nie miałem mokrej plamy na koszuli, ale już się zacząłem pocić jak wracałem ze szkoły, a na dodatek bardzo gorąco było. Myślę że jeszcze parę razy zastosuje i będzie git
Ale z drugiej strony boje się jutrzejszego wieczora jak się znowu tym posmaruje i jak mnie znów zacznie piec i swędzieć, że pół nocy nie prześpię, ale mam nadzieje, że to tylko za pierwszym razem tak ciężko jest. No ale jutro się okaże.