UFC 109
Napisano Ponad rok temu
Walką wieczoru będzie starcie dziadków w kategorii do 205lbs
Randy Couture vs. Mark Coleman
Mam nadzieje że walka nie potrwa więcej niż 2 r, ponieważ zawodnicy mogą się rozsypać
Główna karta:
185 lbs.: Nate Marquardt vs. Chael Sonnen
170 lbs.: Mike Swick vs. Paulo Thiago
185 lbs.: Demian Maia vs. Dan Miller
170 lbs.: Matt Serra vs. Frank Trigg
na głównej karcie szczególnie intyeresuje mnie pojedynek Nate Marquardt vs. Chael Sonnen
zwycięzca tej walka powalczy o pas kategorii średniej ze zwycięzca pojedynku
Anderson Silva vs Vitor Belfort która odbędzie się na UFC 112, również interesuje mnie forma Demiana Maia, który w poprzedniej konfrontacji dostał ciężkie KO od Nate Marquardt
moje typy :
205 lbs.:Randy Couture vs. Mark Coleman
185 lbs.: Nate Marquardt vs. Chael Sonnen
170 lbs.: Mike Swick vs. Paulo Thiago
185 lbs.: Demian Maia vs. Dan Miller
170 lbs.: Matt Serra vs. Frank Trigg
Napisano Ponad rok temu
P.S - Dzisiaj walczy Adamek (100kg) z Estradą (107 kg)
Będzie bardzo ciekawie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Adamek: Powiedział, że jest szybszy ode mnie? To jakieś szaleństwo, przecież ja jestem jednym z najszybszych bokserów w wadze ciężkiej - ripostuje "Góral".
Będzie kozacko.
Napisano Ponad rok temu
Adamek będzie pewnie niewiele wolniejszy co z Gołotą a Estrada najszybszy w swojej karierze
Każdy kg masy dla Adamka to spadek szybkości, natomiast każdy spadek masy to zwiększenie szybkości
kto będzie szybszy? Pewnie Adamek, ciekawe jak z kondycją?
Estrada nie ma siły uderzenia żeby Adamka znokautować, Adamek Gołote przewracał ale czy ma wystarczające pizdnięcie na Estrade zobaczymy.
Adamek ko 9runda
Ale z Kliczkami, Adamka nie widzę i widzieć nie będę (za mały jest)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nasza przygoda z oglądaniem gali na żywo zaczyna się oczywiście na stronie mma-tv, oto link:www.mma-tv.net
. Naciskamy przycisk “register” i wybieramy sobie nicka oraz hasło. Zarejestrowany ? Goood job sir ! :-D
Teraz wchodzimy na przykład na stronę instalki.pl i ściągamy sobie program, na którym tą galę będziemy oglądać. Do wyboru mamy sopcast – link oraz tvu player – link . Po ściągnięciu instalujemy program na swoim komputerze i logujemy się na mma-tv. Tam, w górnym panelu klikamy na zakładkę “tv“ i w zależności od posiadanego playera klikamy “load channel 24267” (dla sopcasta ) lub “load channel 79482” ( dla tvu ). Jeśli bo załadowaniu programu nic wam się nie wyświetla, kanał jest “offline” , czyli nieaktywny. Jeśli będzie aktywny, możecie już oglądać galę.
Jeśli program wam nawala, możecie za drobną opłatą ( w lewym górnym rogu jest opcja “pay pal donate” , tylko uwaga ! Jak sama nazwa wskazuje, trzeba mieć paypala ) zmienić status swojego konta, dzięki czemu będziecie mogli obejrzeć galę na winampie, w lepszej jakości i ze spokojniejszym sercem.
Aha, nie wiesz o której zaczynają się walki ? Na głównej stronie “mma-tv” jest zegar odliczający czas do każdej gali, a tuż pod zegarem napis “click for local time“. Klikając na ten napis dowiecie się, o której zaczyna się gala według czasu warszawskiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko dzisiejszej nocy sie okaże
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem przez tvu player i gala całkiem dobra
mega sensacja to porażka Nate Marquardt, Chael Sonnen był tylko lepszy zapaśniczo i to wykorzystywał bezwzględnie obalając rywala, w 3 r niewiele brakowało aby był poddany "gilotyną"
Coleman prawie się rozsypał,a Couture przygotowany był nadspodziewanie dobrze i poddał przez duszenie zza pleców Colemana
Paulo Thiago w świetnej walce poddał "Anakondą" Mike Swicka 2r
Demian Maia po dość przeciętnej walce pokonał przez decyzje Dana Millera
a na Matt Serra vs. Frank Trigg nie zdążyłem wstać
Co do Adamka to dzisiaj pewnie obejrzę powtórkę
Wie ktoś o której???
Napisano Ponad rok temu