UFC 113 spoiler
Napisano Ponad rok temu
A poślizgnąć to się poślizgnął Tomek Drwal, a nie Machida.
Napisano Ponad rok temu
Niesamowity Belcher i świetny Stephens, Shogun też w doskonałej formie.
Byłem przekonany, że Mitrione to ten typ fightera, który nigdy niczym nie zaskakuje, bo się nie zmienia - a tu taka niespodzianka! Widać ma smykałkę, a i Dave Camarillo w jego narożniku na pewno mu nie zaszkodził.
Najnudniejsza walka to był pojedynek Koscheck vs Daley, a przecież wcale nie był nudny - świetnie obalenia, kilka dramatycznych zagrań rodem z telenoweli - rozrywka pełną gębą.
Właśnie wyczytałem, że Jason MacDonald odniósł poważną kontuzję w swojej walce eliminacyjnej. Chciałbym ją obejrzeć, ale tak czy siak było na co popatrzeć.
Oby jak najwięcej takich gal!
Napisano Ponad rok temu
Jedyny czysty cios Daley'a to sucker punch, nice Koschcek jak zwykle ze swoimi masakrycznymi obaleniami. Bardzo mnie ciekawi kto pierwszy obali w walce o pas. Walka miała swoje dramatyczne chwile ale powiem szczerze, że jak była 3 runda i pół garda to sie zawiesiłem i większość walki bujałem myślami w obłokach.
Widok nieprzytomnego Machidy niezwykle mnie ucieszył. Poprostu zajebiście. Shogun troche łatwo sie obalał ale ładnie do głębokiej pół gardy i do góry wracał.
Myślałem, że Stout sobie lepiej poradzi ze Stevensem ale myślę, że wróci 100 razy mocniej i będzie dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Shogun zasłużenie dostał to, co już jakiś czas temu powinno być jego. Świetna dyspozycja i świetne zachowanie - gdy już wiedział, że Machida jest out, podniósł jedną nogę z dosiadu i pozwolił sędziemu pracować :wink: Palhares mógłby się do niego wybrać na lekcje.
Koschecka średnio lubię - tym bardziej za udawanie - ale metodycznie rozpracował Daley'ego, tak że ten ostatni nie miał nic do powiedzenia. Ewidentnie też nawrzucał coś Brytolowi tuż przed końcem trzeciej rundy i chyba spodziewał się tego sucker puncha, bo nie wyglądał na nawet odrobinę zaskoczonego.
Kimbo niestety w plecy. Może i faktycznie jego joł-ma-blek-broda aparycja potrafi być irytująca, ale Mitrione pokazał w TUFie, że jest mendą i cymbałem. Dlatego mam nadzieję, że jako wschodząca gwiazda dostanie jakiegoś trudnego przeciwnika
A swoją drogą, widział ktoś te zdjęcia z Maxima ?
Napisano Ponad rok temu
Machida jest kompletniejszym zawodnikiem np. z latwoscia obalal oponenta, ale tym razem to jego przeciwnik mial wiecej szczescia.
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shogun vs machida- typowania
- Ponad rok temu
-
Klub w Gorlicach
- Ponad rok temu
-
Pudzian vs TBA (kolejne walki)????
- Ponad rok temu
-
Sędziowie w walce Mameda z Sakuraiem
- Ponad rok temu
-
Beast of the East II - Grabowski vs Kita - Gdynia 12.06.2010
- Ponad rok temu
-
Copacabana - nowy nabór do grupy MMA od 10 maja
- Ponad rok temu
-
Lesnar kontra Carwin na UFC 116
- Ponad rok temu
-
Dana White: 'Przez ostatnie 10 lat nie byłem w banku.'
- Ponad rok temu
-
LETNI OBÓZ KRAV MAGA/ VALE TUDO
- Ponad rok temu
-
Poszukiwany zawodnik 66 kg na galę Extreme Fight Arena!
- Ponad rok temu