Co zrobić z Tym fantem ...
Siemka, mam problem z moim "cielskiem". Mianowicie nie moge pozbyc sie masy na sucho tzn chodze juz 2 miechy na siłke, biegam. Co do diety to staram sie nie jeść zadbych tłustych rzeczy czy fastfoodów itp, i tak jem małe posiłki co 4 godziny. Mianowicie kieryje swoje pytanie do os. znajcych sie na fachu. WIęc co musze w siebie zaaplikować zeby masa mi spadła lecz mięsień został. Jestem dobrze zbity lecz nie widać mi mięśni. Warze 90 kilo, na klate biore 95, na bica 40, na trica na krześle 80 kg wiec nie jest chyba tak źle. Nie znam wyników lecz mysle ze w łapie koło 40 jest, wzrost 188. Zapodaje wam fotki z myślą ze poprostu mi pomorzecie a nie bedziecie sie nabijać czy prawić głupie komenty.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Myślałem nad cyklem z Winstrolem w połączeniu z efedryną tylko nie wiem czy bedą z sobą kolidować ?
Moze macie jakieś pomysły co z tym " tłuszczykiem" mozna zrobić ? moze powiecie co z czym sobie zaaplikowac zeby pomogło mi sie z tym uporać. Wiem ze same kucie jest nic niewartościowe bez dobrego treningu.