Pudzian na treningach MMA [ FOTO ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wiecie może jaki ma nastula bilans walk w mma (pride)???
4 porażki i 1 wygrana... rzeczywiście pudzianowi do niego daleko...
Napisano Ponad rok temu
tez jak czytam wypowiedzi w internecie po walce ludzi to mnie szlag trafia kurcze ludzie sie wszystkiego czepiaja ze 0 techniki i w ogole a to chodzilo o to zeby Pudzian najebal Najmana i mu pokazal ze jest cienki jak niedzielny rosół
podobno walka zostala sprzedana i bedzie powtórzona...
Napisano Ponad rok temu
A Pudzian? Niech ćwiczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"walka sprzedana, Najman krolem mma!"
chyba krolem swoich poplamionych slipow
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
nastula odrazu walczył z pro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe ta, ale na pewno w chuj wiecej umie od Najmana w koncu widac na walkach umie robic dzwignie, bloki, dobre ciosy wyprowadzac i z nim bedzie mial ciężej na pewno. Będzie nowa jednostka czasowa, 1 Nastula = 2 minutyNastula to żaden zawodnik. Pudzian go zniszczy a Jak Nastul sprowadzi go na parter to Pudzianek i tak wycisnie go na klate . Czym dla Pudziana jest 90kg? Jak tyle wazy jego widelec ktorym jexD
Najman powiedził na konferencji dzien przed walką:
"zapewniam was tylko, że tą walkę będziemy jeszcze wiele lat wspominać..."
ojj taa do końca jego życia
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
teraz to pudzian wielki mistrz
Napisano Ponad rok temu
1 Nastula = 2 minuty
buhehehe dobre kurwa
no a najman żeby podreperować swoje ego
to teraz chwali pudziana żeby ludzie mimo wszystko dobrze o nim mówili
że ooo najman wporzo ziom przegrał ale teraz ma szacun do pudziana swój chłop itp itd
Napisano Ponad rok temu
no a najman żeby podreperować swoje ego
to teraz chwali pudziana żeby ludzie mimo wszystko dobrze o nim mówili
że ooo najman wporzo ziom przegrał ale teraz ma szacun do pudziana swój chłop itp itd
Bo teraz to on mówi prosto od siebie w tedy to kazali mu jechać po nim zeby większa ogladalnosc byla a przy okazji i kasa.
Zrobił kilka zwodów, które na mnie nie robiły na początku dużego wrażenia, ale świadczyły, że on cały czas myśli w ringu. To było naprawdę zdumiewające. Później dopadł mnie tym potwornym low-kickiem, który rozbił mi koncepcję walki. Po low-kickach starałem się już tylko bronić.
Powiem tak. W Polsce na dziś po tej walce jest tylko dwóch ludzi, którzy odważyliby się wyjść z Pudzianowskim do ringu. Pierwszym jest Paweł Nastula. Niesamowity wojownik, doskonały judoka i wielki twardziel. A drugim zawodnikiem, który byłby w stanie wyjść z Pudzianowskim do ringu jest Marcin Najman, który nigdy przed nikim nie pęka.
Hahaha ale uciekać, skulić się i klepać w matę z taką szybkością, że sędzie tudno zauważył tą klepiącą rękę to kto zrobil?
W Polsce to Nastula i Mamed by się nie bali bo Najman stanowczo się boi Pudziana.
Plan był taki, aby przetrwać pierwszą minutę i on się nie powiódł. Natomiast ja nie robiłem ani pół kroku w stronę Pudzianowskiego i czekałem, aby go skontrować. On w ogóle nie dążył do zwarcia i był w dalekim dystansie. On był na tyle daleko, że uniemożliwiał mi kontrowanie, a jednocześnie stał na tyle blisko, aby zadawać low-kicki. To był majstersztyk w jego wykonaniu. To była doskonała praca poparta wielką siłą i dynamiką.
Hehe taa ale to właśnie był zbyt daleko bo uciekał a jednocześnie zbyt blisko bo Mariusz podbiegał
Pudzianowski był dużo cięższy od ciebie. Uważasz, że to miało decydujące znaczenie podczas tej walki? Czy gdyby naprzeciw ciebie stał zawodnik o podobnych gabarytach do ciebie walka potoczyłaby się inaczej?
Oczywiście, że to miało znaczenie, ale u Pudzianowskiego nie waga miała znaczenie, tylko jego potworna siła. Ludzie to jest pięciokrotny mistrz świata w zawodach Strongman
Można wywnioskować z tego, że Pudzian może startować z takim Bobem Sappem lub Brockim Lanserem, bo oni chyba aż tak silni nie są a Mariuszowi wystarczyłoby podszlifować technikę
Ogolnie wywaid wyglada jakby to nie byly jego slowa
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Brock bardziej uczestniczy w walkach symulacyjnych jak był kiedyś wrestling. Dobry jest Kimbo Slice też w granicach wagi Pudziana
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o Pudziana to w następnej walce widziałbym go z Rafałem Dąbrowskim(twardą szczękę posiada legenda stadionowych rozrób )
W trzeciej to z Nastulą, a w czwartej(ostatniej w federacji KSW) z Damianem Grabowskim wg najlepszym polskim ciężkim
Napisano Ponad rok temu